Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૫-૧૦. સમણસુત્તાદિવણ્ણના
5-10. Samaṇasuttādivaṇṇanā
૧૦૭-૧૧૨. પઞ્ચમાદીસુ ચતૂસુ ચત્તારિ સચ્ચાનિ કથિતાનિ. નવમદસમેસુ કિલેસપ્પહાનન્તિ. પઞ્ચમાદીનિ.
107-112. Pañcamādīsu catūsu cattāri saccāni kathitāni. Navamadasamesu kilesappahānanti. Pañcamādīni.
અન્તવગ્ગો એકાદસમો.
Antavaggo ekādasamo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૫. સમણસુત્તં • 5. Samaṇasuttaṃ
૬. દુતિયસમણસુત્તં • 6. Dutiyasamaṇasuttaṃ
૭. સોતાપન્નસુત્તં • 7. Sotāpannasuttaṃ
૮. અરહન્તસુત્તં • 8. Arahantasuttaṃ
૯. છન્દપ્પહાનસુત્તં • 9. Chandappahānasuttaṃ
૧૦. દુતિયછન્દપ્પહાનસુત્તં • 10. Dutiyachandappahānasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૫-૧૦. સમણસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Samaṇasuttādivaṇṇanā