Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૫-૧૦. સમણસુત્તાદિવણ્ણના
5-10. Samaṇasuttādivaṇṇanā
૧૦૭-૧૧૨. ચત્તારિ સચ્ચાનિ કથિતાનિ અસ્સાદાદીનં સમુદયાદીનઞ્ચ દેસિતત્તા.
107-112.Cattārisaccāni kathitāni assādādīnaṃ samudayādīnañca desitattā.
કિલેસપ્પહાનં કથિતં રાગપ્પહાનસ્સ જોતિતત્તા.
Kilesappahānaṃ kathitaṃ rāgappahānassa jotitattā.
સમણસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Samaṇasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
અન્તવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Antavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૫. સમણસુત્તં • 5. Samaṇasuttaṃ
૬. દુતિયસમણસુત્તં • 6. Dutiyasamaṇasuttaṃ
૭. સોતાપન્નસુત્તં • 7. Sotāpannasuttaṃ
૮. અરહન્તસુત્તં • 8. Arahantasuttaṃ
૯. છન્દપ્પહાનસુત્તં • 9. Chandappahānasuttaṃ
૧૦. દુતિયછન્દપ્પહાનસુત્તં • 10. Dutiyachandappahānasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૫-૧૦. સમણસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Samaṇasuttādivaṇṇanā