Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૩. સામઞ્ઞફલકથાવણ્ણના

    3. Sāmaññaphalakathāvaṇṇanā

    ૮૩૫-૮૩૬. પત્તિધમ્મન્તિ હેટ્ઠા વુત્તં સમન્નાગમમાહ.

    835-836. Pattidhammanti heṭṭhā vuttaṃ samannāgamamāha.

    સામઞ્ઞફલકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sāmaññaphalakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૮૮) ૩ સામઞ્ઞફલકથા • (188) 3 Sāmaññaphalakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૩. સામઞ્ઞફલકથાવણ્ણના • 3. Sāmaññaphalakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૩. સામઞ્ઞફલકથાવણ્ણના • 3. Sāmaññaphalakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact