Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. સમત્તસુત્તવણ્ણના

    7. Samattasuttavaṇṇanā

    ૩૯૩. સત્તમે સમત્તં ભાવિતત્તાતિ સમત્તા ભાવિતત્તા. અરહત્તફલં ઉપ્પાદેન્તેન હિ સતિપટ્ઠાના સમત્તં ભાવિતા નામ હોન્તિ.

    393. Sattame samattaṃ bhāvitattāti samattā bhāvitattā. Arahattaphalaṃ uppādentena hi satipaṭṭhānā samattaṃ bhāvitā nāma honti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. સમત્તસુત્તં • 7. Samattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. સમત્તસુત્તવણ્ણના • 7. Samattasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact