Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. સમત્તસુત્તવણ્ણના

    6. Samattasuttavaṇṇanā

    ૮૧૮. છટ્ઠે સમત્તં ઇદ્ધિન્તિ અરહત્તફલમેવ. આદિતો પટ્ઠાય પન નવસુપિ સુત્તેસુ વિવટ્ટપાદકા એવ ઇદ્ધિપાદા કથિતા.

    818. Chaṭṭhe samattaṃ iddhinti arahattaphalameva. Ādito paṭṭhāya pana navasupi suttesu vivaṭṭapādakā eva iddhipādā kathitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. સમત્તસુત્તં • 6. Samattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૬. સમત્તસુત્તવણ્ણના • 6. Samattasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact