Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. સમિદ્ધિલોકપઞ્હાસુત્તવણ્ણના

    6. Samiddhilokapañhāsuttavaṇṇanā

    ૬૮. છટ્ઠે લોકોતિ લુજ્જનપલુજ્જનટ્ઠેન લોકો. ઇતિ મિગજાલત્થેરસ્સ આયાચનસુત્તતો પટ્ઠાય પઞ્ચસુપિ સુત્તેસુ વટ્ટવિવટ્ટમેવ કથિતં.

    68. Chaṭṭhe lokoti lujjanapalujjanaṭṭhena loko. Iti migajālattherassa āyācanasuttato paṭṭhāya pañcasupi suttesu vaṭṭavivaṭṭameva kathitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. સમિદ્ધિલોકપઞ્હાસુત્તં • 6. Samiddhilokapañhāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૬. સમિદ્ધિલોકપઞ્હાસુત્તવણ્ણના • 6. Samiddhilokapañhāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact