Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૬. સમિદ્ધિલોકપઞ્હાસુત્તવણ્ણના

    6. Samiddhilokapañhāsuttavaṇṇanā

    ૬૮. આયાચનસુત્તતો પટ્ઠાયાતિ મિગજાલવગ્ગે દુતિયસુત્તતો પટ્ઠાય. પઠમસુત્તે પન દુતિયકવિહારાદિભાવો વુત્તોતિ.

    68.Āyācanasuttato paṭṭhāyāti migajālavagge dutiyasuttato paṭṭhāya. Paṭhamasutte pana dutiyakavihārādibhāvo vuttoti.

    સમિદ્ધિલોકપઞ્હાસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Samiddhilokapañhāsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. સમિદ્ધિલોકપઞ્હાસુત્તં • 6. Samiddhilokapañhāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૬. સમિદ્ધિલોકપઞ્હાસુત્તવણ્ણના • 6. Samiddhilokapañhāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact