Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૬. સમ્મુતિઞાણકથાવણ્ણના

    6. Sammutiñāṇakathāvaṇṇanā

    ૪૩૪-૪૩૫. સચ્ચન્તિ વચનસામઞ્ઞેન ઉભયસ્સપિ સચ્ચસામઞ્ઞત્તં ગહેત્વા વદતીતિ દસ્સેન્તો ‘‘તત્થા’’તિઆદિમાહ.

    434-435. Saccanti vacanasāmaññena ubhayassapi saccasāmaññattaṃ gahetvā vadatīti dassento ‘‘tatthā’’tiādimāha.

    સમ્મુતિઞાણકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sammutiñāṇakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૪૮) ૬. સમ્મુતિઞાણકથા • (48) 6. Sammutiñāṇakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૬. સમ્મુતિઞાણકથાવણ્ણના • 6. Sammutiñāṇakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact