Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯-૧૦. સમ્પન્નસુત્તાદિવણ્ણના

    9-10. Sampannasuttādivaṇṇanā

    ૪૮૯-૪૯૦. નવમે ઇન્દ્રિયસમ્પન્નોતિ પરિપુણ્ણિન્દ્રિયો. દસમં ઉત્તાનમેવ. ઇમસ્મિં સુત્તદ્વયે મિસ્સકાનિ ઇન્દ્રિયાનિ કથિતાનીતિ.

    489-490. Navame indriyasampannoti paripuṇṇindriyo. Dasamaṃ uttānameva. Imasmiṃ suttadvaye missakāni indriyāni kathitānīti.

    મુદુતરવગ્ગો દુતિયો.

    Mudutaravaggo dutiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૯. સમ્પન્નસુત્તં • 9. Sampannasuttaṃ
    ૧૦. આસવક્ખયસુત્તં • 10. Āsavakkhayasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯-૧૦. સમ્પન્નસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Sampannasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact