Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૯-૧૦. સમ્પન્નસુત્તાદિવણ્ણના

    9-10. Sampannasuttādivaṇṇanā

    ૪૮૯-૪૯૦. ઇન્દ્રિયસમ્પન્નોતિ એત્થ સમ્પન્નસદ્દો પરિપૂરિઅત્થોતિ આહ ‘‘પરિપુણ્ણિન્દ્રિયો’’તિ. મિસ્સકાનિ ઇન્દ્રિયાનિ કથિતાનિ સામઞ્ઞતોવ દેસિતત્તા.

    489-490.Indriyasampannoti ettha sampannasaddo paripūriatthoti āha ‘‘paripuṇṇindriyo’’ti. Missakāni indriyāni kathitāni sāmaññatova desitattā.

    મુદુતરવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Mudutaravaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૯. સમ્પન્નસુત્તં • 9. Sampannasuttaṃ
    ૧૦. આસવક્ખયસુત્તં • 10. Āsavakkhayasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯-૧૦. સમ્પન્નસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Sampannasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact