Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૨. સમ્પયુત્તકથાવણ્ણના

    2. Sampayuttakathāvaṇṇanā

    ૪૭૩-૪૭૪. નાનત્તવવત્થાનં નત્થીતિ વદન્તો ‘‘તિલમ્હિ તેલં અનુપવિટ્ઠ’’ન્તિ વચનમેવ ન યુજ્જતીતિ ‘‘ન હેવ’’ન્તિ પટિક્ખિત્તન્તિ દસ્સેતિ.

    473-474. Nānattavavatthānaṃ natthīti vadanto ‘‘tilamhi telaṃ anupaviṭṭha’’nti vacanameva na yujjatīti ‘‘na heva’’nti paṭikkhittanti dasseti.

    સમ્પયુત્તકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sampayuttakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૬૪) ૨. સમ્પયુત્તકથા • (64) 2. Sampayuttakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૨. સમ્પયુત્તકથાવણ્ણના • 2. Sampayuttakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૨. સમ્પયુત્તકથાવણ્ણના • 2. Sampayuttakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact