Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૧૩. અવિજ્જાવગ્ગો
13. Avijjāvaggo
૧-૧૦. સમુદયધમ્મસુત્તાદિવણ્ણના
1-10. Samudayadhammasuttādivaṇṇanā
૧૨૬-૧૩૫. અવિજ્જાવગ્ગો ઉત્તાનત્થોવ. ઇમસ્મિઞ્હિ વગ્ગે સબ્બસુત્તેસુ ચતુસચ્ચમેવ કથિતં.
126-135. Avijjāvaggo uttānatthova. Imasmiñhi vagge sabbasuttesu catusaccameva kathitaṃ.
અવિજ્જાવગ્ગો તેરસમો.
Avijjāvaggo terasamo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૧. સમુદયધમ્મસુત્તં • 1. Samudayadhammasuttaṃ
૨. દુતિયસમુદયધમ્મસુત્તં • 2. Dutiyasamudayadhammasuttaṃ
૩. તતિયસમુદયધમ્મસુત્તં • 3. Tatiyasamudayadhammasuttaṃ
૪. અસ્સાદસુત્તં • 4. Assādasuttaṃ
૫. દુતિયઅસ્સાદસુત્તં • 5. Dutiyaassādasuttaṃ
૬. સમુદયસુત્તં • 6. Samudayasuttaṃ
૭. દુતિયસમુદયસુત્તં • 7. Dutiyasamudayasuttaṃ
૮. કોટ્ઠિકસુત્તં • 8. Koṭṭhikasuttaṃ
૯. દુતિયકોટ્ઠિકસુત્તં • 9. Dutiyakoṭṭhikasuttaṃ
૧૦. તતિયકોટ્ઠિકસુત્તં • 10. Tatiyakoṭṭhikasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૧૦. સમુદયધમ્મસુત્તાદિવણ્ણના • 1-10. Samudayadhammasuttādivaṇṇanā