Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā |
૧૨. દ્વાદસમવગ્ગો
12. Dvādasamavaggo
૧. સંવરોકમ્મન્તિકથાવણ્ણના
1. Saṃvarokammantikathāvaṇṇanā
૬૩૦-૬૩૨. વિપાકદ્વારન્તિ ભવઙ્ગમનં વદતિ. કમ્મદ્વારન્તિ કુસલાકુસલમનં.
630-632. Vipākadvāranti bhavaṅgamanaṃ vadati. Kammadvāranti kusalākusalamanaṃ.
સંવરોકમ્મન્તિકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Saṃvarokammantikathāvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૧૬) ૧. સંવરો કમ્મન્તિકથા • (116) 1. Saṃvaro kammantikathā
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. સંવરો કમ્મન્તિકથાવણ્ણના • 1. Saṃvaro kammantikathāvaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. સંવરોકમ્મન્તિકથાવણ્ણના • 1. Saṃvarokammantikathāvaṇṇanā