Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના

    10. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૪૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદં ઉત્તાનત્થમેવ.

    140. Sappāṇakasikkhāpadaṃ uttānatthameva.

    સમત્તો વણ્ણનાક્કમેન ભૂતગામવગ્ગો દુતિયો.

    Samatto vaṇṇanākkamena bhūtagāmavaggo dutiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદં • 10. Sappāṇakasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact