Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. સરસુત્તવણ્ણના

    7. Sarasuttavaṇṇanā

    ૨૭. સત્તમે કુતો સરા નિવત્તન્તીતિ ઇમે સંસારસરા કુતો નિવત્તન્તિ, કિં આગમ્મ નપ્પવત્તન્તીતિ અત્થો. ન ગાધતીતિ ન પતિટ્ઠાતિ. અતોતિ અતો નિબ્બાનતો. સેસં ઉત્તાનત્થમેવાતિ. સત્તમં.

    27. Sattame kuto sarā nivattantīti ime saṃsārasarā kuto nivattanti, kiṃ āgamma nappavattantīti attho. Na gādhatīti na patiṭṭhāti. Atoti ato nibbānato. Sesaṃ uttānatthamevāti. Sattamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. સરસુત્તં • 7. Sarasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. સરસુત્તવણ્ણના • 7. Sarasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact