Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    સારત્થદીપની-ટીકા (પઠમો ભાગો) • Sāratthadīpanī-ṭīkā (paṭhamo bhāgo)

    ગન્થારમ્ભકથાવણ્ણના • Ganthārambhakathāvaṇṇanā

    બાહિરનિદાનકથા • Bāhiranidānakathā

    પઠમમહાસઙ્ગીતિકથાવણ્ણના • Paṭhamamahāsaṅgītikathāvaṇṇanā

    દુતિયસઙ્ગીતિકથાવણ્ણના • Dutiyasaṅgītikathāvaṇṇanā

    તતિયસઙ્ગીતિકથાવણ્ણના • Tatiyasaṅgītikathāvaṇṇanā

    આચરિયપરમ્પરકથાવણ્ણના • Ācariyaparamparakathāvaṇṇanā

    વિનયાનિસંસકથાવણ્ણના • Vinayānisaṃsakathāvaṇṇanā

    વેરઞ્જકણ્ડવણ્ણના • Verañjakaṇḍavaṇṇanā

    પઠમજ્ઝાનકથા • Paṭhamajjhānakathā

    દુતિયજ્ઝાનકથા • Dutiyajjhānakathā

    તતિયજ્ઝાનકથા • Tatiyajjhānakathā

    ચતુત્થજ્ઝાનકથા • Catutthajjhānakathā

    પુબ્બેનિવાસકથા • Pubbenivāsakathā

    દિબ્બચક્ખુઞાણકથા • Dibbacakkhuñāṇakathā

    આસવક્ખયઞાણકથા • Āsavakkhayañāṇakathā

    દેસનાનુમોદનકથા • Desanānumodanakathā

    પસન્નાકારકથા • Pasannākārakathā

    સરણગમનકથા • Saraṇagamanakathā

    સરણગમનફલકથા • Saraṇagamanaphalakathā

    સરણગમનસંકિલેસભેદકથા • Saraṇagamanasaṃkilesabhedakathā

    ઉપાસકત્તપટિવેદનાકથા • Upāsakattapaṭivedanākathā

    દુબ્ભિક્ખકથા • Dubbhikkhakathā

    મહામોગ્ગલ્લાનસ્સ સીહનાદકથા • Mahāmoggallānassa sīhanādakathā

    વિનયપઞ્ઞત્તિયાચનકથા • Vinayapaññattiyācanakathā

    બુદ્ધાચિણ્ણકથા • Buddhāciṇṇakathā

    સારત્થદીપની-ટીકા (દુતિયો ભાગો) • Sāratthadīpanī-ṭīkā (dutiyo bhāgo)

    ૧. પારાજિકકણ્ડં • 1. Pārājikakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમપારાજિકં • 1. Paṭhamapārājikaṃ

    સુદિન્નભાણવારવણ્ણના • Sudinnabhāṇavāravaṇṇanā

    મક્કટિવત્થુકથાવણ્ણના • Makkaṭivatthukathāvaṇṇanā

    વજ્જિપુત્તકવત્થુવણ્ણના • Vajjiputtakavatthuvaṇṇanā

    ચતુબ્બિધવિનયકથાવણ્ણના • Catubbidhavinayakathāvaṇṇanā

    ભિક્ખુપદભાજનીયવણ્ણના • Bhikkhupadabhājanīyavaṇṇanā

    સિક્ખાસાજીવપદભાજનીયવણ્ણના • Sikkhāsājīvapadabhājanīyavaṇṇanā

    સિક્ખાપચ્ચક્ખાનવિભઙ્ગવણ્ણના • Sikkhāpaccakkhānavibhaṅgavaṇṇanā

    મૂલપઞ્ઞત્તિવણ્ણના • Mūlapaññattivaṇṇanā

    અનુપઞ્ઞત્તિવણ્ણના • Anupaññattivaṇṇanā

    પઠમચતુક્કકથાવણ્ણના • Paṭhamacatukkakathāvaṇṇanā

    એકૂનસત્તતિદ્વિસતચતુક્કકથાવણ્ણના • Ekūnasattatidvisatacatukkakathāvaṇṇanā

    સન્થતચતુક્કભેદકથાવણ્ણના • Santhatacatukkabhedakathāvaṇṇanā

    રાજપચ્ચત્થિકાદિચતુક્કભેદકથાવણ્ણના • Rājapaccatthikādicatukkabhedakathāvaṇṇanā

    આપત્તાનાપત્તિવારવણ્ણના • Āpattānāpattivāravaṇṇanā

    પકિણ્ણકકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakakathāvaṇṇanā

    વિનીતવત્થુવણ્ણના • Vinītavatthuvaṇṇanā

    ૨. દુતિયપારાજિકં • 2. Dutiyapārājikaṃ

    ધનિયવત્થુવણ્ણના • Dhaniyavatthuvaṇṇanā

    પાળિમુત્તકવિનિચ્છયવણ્ણના • Pāḷimuttakavinicchayavaṇṇanā

    પદભાજનીયવણ્ણના • Padabhājanīyavaṇṇanā

    પઞ્ચવીસતિઅવહારકથાવણ્ણના • Pañcavīsatiavahārakathāvaṇṇanā

    ભૂમટ્ઠકથાવણ્ણના • Bhūmaṭṭhakathāvaṇṇanā

    આકાસટ્ઠકથાવણ્ણના • Ākāsaṭṭhakathāvaṇṇanā

    વેહાસટ્ઠકથાવણ્ણના • Vehāsaṭṭhakathāvaṇṇanā

    ઉદકટ્ઠકથાવણ્ણના • Udakaṭṭhakathāvaṇṇanā

    નાવટ્ઠકથાવણ્ણના • Nāvaṭṭhakathāvaṇṇanā

    યાનટ્ઠકથાવણ્ણના • Yānaṭṭhakathāvaṇṇanā

    ભારટ્ઠકથાવણ્ણના • Bhāraṭṭhakathāvaṇṇanā

    આરામટ્ઠકથાવણ્ણના • Ārāmaṭṭhakathāvaṇṇanā

    વિહારટ્ઠકથાવણ્ણના • Vihāraṭṭhakathāvaṇṇanā

    ખેત્તટ્ઠકથાવણ્ણના • Khettaṭṭhakathāvaṇṇanā

    વત્થુટ્ઠકથાવણ્ણના • Vatthuṭṭhakathāvaṇṇanā

    ગામટ્ઠકથાવણ્ણના • Gāmaṭṭhakathāvaṇṇanā

    અરઞ્ઞટ્ઠકથાવણ્ણના • Araññaṭṭhakathāvaṇṇanā

    ઉદકકથાવણ્ણના • Udakakathāvaṇṇanā

    દન્તપોનકથાવણ્ણના • Dantaponakathāvaṇṇanā

    વનપ્પતિકથાવણ્ણના • Vanappatikathāvaṇṇanā

    હરણકકથાવણ્ણના • Haraṇakakathāvaṇṇanā

    ઉપનિધિકથાવણ્ણના • Upanidhikathāvaṇṇanā

    સુઙ્કઘાતકથાવણ્ણના • Suṅkaghātakathāvaṇṇanā

    પાણકથાવણ્ણના • Pāṇakathāvaṇṇanā

    અપદકથાવણ્ણના • Apadakathāvaṇṇanā

    ચતુપ્પદકથાવણ્ણના • Catuppadakathāvaṇṇanā

    ઓણિરક્ખકથાવણ્ણના • Oṇirakkhakathāvaṇṇanā

    સંવિદાવહારકથાવણ્ણના • Saṃvidāvahārakathāvaṇṇanā

    સઙ્કેતકમ્મકથાવણ્ણના • Saṅketakammakathāvaṇṇanā

    નિમિત્તકમ્મકથાવણ્ણના • Nimittakammakathāvaṇṇanā

    આણત્તિકથાવણ્ણના • Āṇattikathāvaṇṇanā

    આપત્તિભેદવણ્ણના • Āpattibhedavaṇṇanā

    અનાપત્તિભેદવણ્ણના • Anāpattibhedavaṇṇanā

    પકિણ્ણકકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakakathāvaṇṇanā

    વિનીતવત્થુવણ્ણના • Vinītavatthuvaṇṇanā

    અનુસાસનીકથાવણ્ણના • Anusāsanīkathāvaṇṇanā

    ૩. તતિયપારાજિકં • 3. Tatiyapārājikaṃ

    પઠમપઞ્ઞત્તિનિદાનવણ્ણના • Paṭhamapaññattinidānavaṇṇanā

    આનાપાનસ્સતિસમાધિકથાવણ્ણના • Ānāpānassatisamādhikathāvaṇṇanā

    પઠમપઞ્ઞત્તિકથાવણ્ણના • Paṭhamapaññattikathāvaṇṇanā

    અનુપઞ્ઞત્તિકથાવણ્ણના • Anupaññattikathāvaṇṇanā

    પદભાજનીયવણ્ણના • Padabhājanīyavaṇṇanā

    અધિટ્ઠાયાતિ માતિકાવસેન આણત્તિકપયોગકથાવણ્ણના • Adhiṭṭhāyāti mātikāvasena āṇattikapayogakathāvaṇṇanā

    દૂતકથાવણ્ણના • Dūtakathāvaṇṇanā

    પકિણ્ણકકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakakathāvaṇṇanā

    વિનીતવત્થુવણ્ણના • Vinītavatthuvaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપારાજિકં • 4. Catutthapārājikaṃ

    વગ્ગુમુદાતીરિયભિક્ખુવત્થુવણ્ણના • Vaggumudātīriyabhikkhuvatthuvaṇṇanā

    અધિમાનવત્થુવણ્ણના • Adhimānavatthuvaṇṇanā

    સવિભઙ્ગસિક્ખાપદવણ્ણના • Savibhaṅgasikkhāpadavaṇṇanā

    પદભાજનીયવણ્ણના • Padabhājanīyavaṇṇanā

    સુદ્ધિકવારકથાવણ્ણના • Suddhikavārakathāvaṇṇanā

    વત્તુકામવારકથાવણ્ણના • Vattukāmavārakathāvaṇṇanā

    અનાપત્તિભેદકથાવણ્ણના • Anāpattibhedakathāvaṇṇanā

    વિનીતવત્થુવણ્ણના • Vinītavatthuvaṇṇanā

    નિગમનવણ્ણના • Nigamanavaṇṇanā

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ

    ૧. સુક્કવિસ્સટ્ઠિસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sukkavissaṭṭhisikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. કાયસંસગ્ગસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Kāyasaṃsaggasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દુટ્ઠુલ્લવાચાસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Duṭṭhullavācāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અત્તકામપારિચરિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Attakāmapāricariyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. સઞ્ચરિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Sañcarittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. કુટિકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Kuṭikārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિહારકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vihārakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. પઠમદુટ્ઠદોસસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Paṭhamaduṭṭhadosasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુતિયદુટ્ઠદોસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Dutiyaduṭṭhadosasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પઠમસઙ્ઘભેદસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Paṭhamasaṅghabhedasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. દુતિયસઙ્ઘભેદસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dutiyasaṅghabhedasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. દુબ્બચસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Dubbacasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩. કુલદૂસકસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Kuladūsakasikkhāpadavaṇṇanā

    નિગમનવણ્ણના • Nigamanavaṇṇanā

    ૩. અનિયતકણ્ડં • 3. Aniyatakaṇḍaṃ

    ૧. પઠમઅનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamaaniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયઅનિયતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyaaniyatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં • 4. Nissaggiyakaṇḍaṃ

    ૧. ચીવરવગ્ગો • 1. Cīvaravaggo

    ૧. પઠમકથિનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamakathinasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઉદોસિતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Udositasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયકથિનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyakathinasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પુરાણચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Purāṇacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરપટિગ્ગહણસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvarapaṭiggahaṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અઞ્ઞાતકવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Aññātakaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. તતુત્તરિસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Tatuttarisikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. પઠમઉપક્ખટસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Paṭhamaupakkhaṭasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રાજસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rājasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. કોસિયવગ્ગો • 2. Kosiyavaggo

    ૧. કોસિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kosiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. દ્વેભાગસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Dvebhāgasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. છબ્બસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Chabbassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. નિસીદનસન્થતસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Nisīdanasanthatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. એળકલોમસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Eḷakalomasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. રૂપિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Rūpiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રૂપિયસંવોહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Rūpiyasaṃvohārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કયવિક્કયસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kayavikkayasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પત્તવગ્ગો • 3. Pattavaggo

    ૧. પત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Pattasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઊનપઞ્ચબન્ધનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ūnapañcabandhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ભેસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Bhesajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. વસ્સિકસાટિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Vassikasāṭikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચીવરઅચ્છિન્દનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Cīvaraacchindanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. સુત્તવિઞ્ઞત્તિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Suttaviññattisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. મહાપેસકારસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Mahāpesakārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અચ્ચેકચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Accekacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સાસઙ્કસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Sāsaṅkasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પરિણતસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Pariṇatasikkhāpadavaṇṇanā

    સારત્થદીપની-ટીકા (તતિયો ભાગો) • Sāratthadīpanī-ṭīkā (tatiyo bhāgo)

    ૫. પાચિત્તિયકણ્ડં • 5. Pācittiyakaṇḍaṃ

    ૧. મુસાવાદવગ્ગો • 1. Musāvādavaggo

    ૧. મુસાવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Musāvādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઓમસવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Omasavādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પેસુઞ્ઞસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Pesuññasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પદસોધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Padasodhammasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. સહસેય્યસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Sahaseyyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. દુતિયસહસેય્યસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Dutiyasahaseyyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. ધમ્મદેસનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Dhammadesanāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ભૂતારોચનસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Bhūtārocanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. દુટ્ઠુલ્લારોચનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Duṭṭhullārocanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. પથવીખણનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Pathavīkhaṇanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ભૂતગામવગ્ગો • 2. Bhūtagāmavaggo

    ૧. ભૂતગામસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Bhūtagāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અઞ્ઞવાદકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Aññavādakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઉજ્ઝાપનકસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ujjhāpanakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પઠમસેનાસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Paṭhamasenāsanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. દુતિયસેનાસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Dutiyasenāsanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અનુપખજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Anupakhajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નિક્કડ્ઢનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nikkaḍḍhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. વેહાસકુટિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Vehāsakuṭisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. મહલ્લકવિહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Mahallakavihārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઓવાદવગ્ગો • 3. Ovādavaggo

    ૧. ઓવાદસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Ovādasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અત્થઙ્ગતસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Atthaṅgatasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ભિક્ખુનુપસ્સયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Bhikkhunupassayasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. આમિસસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Āmisasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ચીવરસિબ્બાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Cīvarasibbāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સંવિદહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Saṃvidahanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. નાવાભિરુહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Nāvābhiruhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પરિપાચિતસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paripācitasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. રહોનિસજ્જસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Rahonisajjasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ભોજનવગ્ગો • 4. Bhojanavaggo

    ૧. આવસથપિણ્ડસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Āvasathapiṇḍasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ગણભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Gaṇabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. પરમ્પરભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Paramparabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. કાણમાતાસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Kāṇamātāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઠમપવારણાસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Paṭhamapavāraṇāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. દુતિયપવારણાસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Dutiyapavāraṇāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. વિકાલભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Vikālabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સન્નિધિકારકસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Sannidhikārakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. પણીતભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Paṇītabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દન્તપોનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dantaponasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. અચેલકવગ્ગો • 5. Acelakavaggo

    ૧. અચેલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Acelakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. ઉય્યોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Uyyojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. સભોજનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Sabhojanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. ચારિત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Cārittasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. મહાનામસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Mahānāmasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉય્યુત્તસેનાસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Uyyuttasenāsikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. સેનાવાસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Senāvāsasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. ઉય્યોધિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Uyyodhikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. સુરાપાનવગ્ગો • 6. Surāpānavaggo

    ૧. સુરાપાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Surāpānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અઙ્ગુલિપતોદકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Aṅgulipatodakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. હસધમ્મસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Hasadhammasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. અનાદરિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Anādariyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ભિંસાપનસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Bhiṃsāpanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. જોતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Jotisikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નહાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nahānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. દુબ્બણ્ણકરણસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Dubbaṇṇakaraṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. વિકપ્પનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Vikappanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. ચીવરઅપનિધાનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Cīvaraapanidhānasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સપ્પાણકવગ્ગો • 7. Sappāṇakavaggo

    ૧. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sañciccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સપ્પાણકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Sappāṇakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. ઉક્કોટનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Ukkoṭanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. દુટ્ઠુલ્લસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Duṭṭhullasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ઊનવીસતિવસ્સસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Ūnavīsativassasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. થેય્યસત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Theyyasatthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અરિટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Ariṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. ઉક્ખિત્તસમ્ભોગસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Ukkhittasambhogasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. કણ્ટકસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Kaṇṭakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    ૧. સહધમ્મિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Sahadhammikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. વિલેખનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Vilekhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. મોહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Mohanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પહારસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Pahārasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. તલસત્તિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Talasattikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. અમૂલકસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Amūlakasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સઞ્ચિચ્ચસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sañciccasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. ઉપસ્સુતિસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Upassutisikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Kammapaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. છન્દં અદત્વા ગમનસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Chandaṃ adatvā gamanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. દુબ્બલસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Dubbalasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. રાજવગ્ગો • 9. Rājavaggo

    ૧. અન્તેપુરસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Antepurasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. રતનસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Ratanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. વિકાલગામપ્પવિસનસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Vikālagāmappavisanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. મઞ્ચપીઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Mañcapīṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. તૂલોનદ્ધસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Tūlonaddhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. નિસીદનસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Nisīdanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. પાટિદેસનીયકણ્ડં • 6. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ

    પાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • Pāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સેખિયકણ્ડં • 7. Sekhiyakaṇḍaṃ

    ૧. પરિમણ્ડલવગ્ગવણ્ણના • 1. Parimaṇḍalavaggavaṇṇanā

    ૨. ઉજ્જગ્ઘિકવગ્ગવણ્ણના • 2. Ujjagghikavaggavaṇṇanā

    ૩. ખમ્ભકતવગ્ગવણ્ણના • 3. Khambhakatavaggavaṇṇanā

    ૪. સક્કચ્ચવગ્ગવણ્ણના • 4. Sakkaccavaggavaṇṇanā

    ૫. કબળવગ્ગવણ્ણના • 5. Kabaḷavaggavaṇṇanā

    ૬. સુરુસુરુવગ્ગવણ્ણના • 6. Surusuruvaggavaṇṇanā

    ૭. પાદુકવગ્ગવણ્ણના • 7. Pādukavaggavaṇṇanā

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના • Bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā

    ૧. પારાજિકકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 1. Pārājikakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    ૧. પઠમપારાજિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamapārājikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપારાજિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyapārājikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપારાજિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthapārājikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    ૧. પઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 3. Nissaggiyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    ૪. પાચિત્તિયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 4. Pācittiyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    ૧. લસુણવગ્ગવણ્ણના • 1. Lasuṇavaggavaṇṇanā

    ૨. અન્ધકારવગ્ગવણ્ણના • 2. Andhakāravaggavaṇṇanā

    ૩. નગ્ગવગ્ગવણ્ણના • 3. Naggavaggavaṇṇanā

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગવણ્ણના • 5. Cittāgāravaggavaṇṇanā

    ૮. કુમારિભૂતવગ્ગવણ્ણના • 8. Kumāribhūtavaggavaṇṇanā

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગવણ્ણના • 9. Chattupāhanavaggavaṇṇanā

    ૫. પાટિદેસનીયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 5. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    પાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • Pāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā

    મહાવગ્ગ-ટીકા • Mahāvagga-ṭīkā

    ૧. મહાખન્ધકં • 1. Mahākhandhakaṃ

    બોધિકથાવણ્ણના • Bodhikathāvaṇṇanā

    અજપાલકથાવણ્ણના • Ajapālakathāvaṇṇanā

    મુચલિન્દકથાવણ્ણના • Mucalindakathāvaṇṇanā

    રાજાયતનકથાવણ્ણના • Rājāyatanakathāvaṇṇanā

    બ્રહ્મયાચનકથાવણ્ણના • Brahmayācanakathāvaṇṇanā

    પઞ્ચવગ્ગિયકથાવણ્ણના • Pañcavaggiyakathāvaṇṇanā

    ધમ્મચક્કપ્પવત્તનસુત્તવણ્ણના • Dhammacakkappavattanasuttavaṇṇanā

    અનત્તલક્ખણસુત્તવણ્ણના • Anattalakkhaṇasuttavaṇṇanā

    યસસ્સ પબ્બજ્જાકથાવણ્ણના • Yasassa pabbajjākathāvaṇṇanā

    ચતુગિહિસહાયપબ્બજ્જાકથાવણ્ણના • Catugihisahāyapabbajjākathāvaṇṇanā

    પઞ્ઞાસગિહિસહાયપબ્બજ્જાકથાવણ્ણના • Paññāsagihisahāyapabbajjākathāvaṇṇanā

    મારકથાવણ્ણના • Mārakathāvaṇṇanā

    પબ્બજ્જૂપસમ્પદાકથાવણ્ણના • Pabbajjūpasampadākathāvaṇṇanā

    દુતિયમારકથાવણ્ણના • Dutiyamārakathāvaṇṇanā

    ભદ્દવગ્ગિયકથાવણ્ણના • Bhaddavaggiyakathāvaṇṇanā

    ઉરુવેલપાટિહારિયકથાવણ્ણના • Uruvelapāṭihāriyakathāvaṇṇanā

    આદિત્તપરિયાયસુત્તવણ્ણના • Ādittapariyāyasuttavaṇṇanā

    બિમ્બિસારસમાગમકથાવણ્ણના • Bimbisārasamāgamakathāvaṇṇanā

    સારિપુત્તમોગ્ગલ્લાનપબ્બજ્જાકથાવણ્ણના • Sāriputtamoggallānapabbajjākathāvaṇṇanā

    ઉપજ્ઝાયવત્તકથાવણ્ણના • Upajjhāyavattakathāvaṇṇanā

    નસમ્માવત્તનાદિકથાવણ્ણના • Nasammāvattanādikathāvaṇṇanā

    રાધબ્રાહ્મણવત્થુકથાવણ્ણના • Rādhabrāhmaṇavatthukathāvaṇṇanā

    આચરિયવત્તકથાવણ્ણના • Ācariyavattakathāvaṇṇanā

    પણામનાખમાપનાકથાવણ્ણના • Paṇāmanākhamāpanākathāvaṇṇanā

    નિસ્સયપટિપ્પસ્સદ્ધિકથાવણ્ણના • Nissayapaṭippassaddhikathāvaṇṇanā

    ઉપસમ્પાદેતબ્બપઞ્ચકકથાવણ્ણના • Upasampādetabbapañcakakathāvaṇṇanā

    અઞ્ઞતિત્થિયપુબ્બવત્થુકથાવણ્ણના • Aññatitthiyapubbavatthukathāvaṇṇanā

    પઞ્ચાબાધવત્થુકથાવણ્ણના • Pañcābādhavatthukathāvaṇṇanā

    રાજભટાદિવત્થુકથાવણ્ણના • Rājabhaṭādivatthukathāvaṇṇanā

    નિસ્સયમુચ્ચનકકથાવણ્ણના • Nissayamuccanakakathāvaṇṇanā

    રાહુલવત્થુકથાવણ્ણના • Rāhulavatthukathāvaṇṇanā

    સિક્ખાપદદણ્ડકમ્મવત્થુકથાવણ્ણના • Sikkhāpadadaṇḍakammavatthukathāvaṇṇanā

    અનાપુચ્છાવરણવત્થુઆદિકથાવણ્ણના • Anāpucchāvaraṇavatthuādikathāvaṇṇanā

    પણ્ડકવત્થુકથાવણ્ણના • Paṇḍakavatthukathāvaṇṇanā

    થેય્યસંવાસકવત્થુકથાવણ્ણના • Theyyasaṃvāsakavatthukathāvaṇṇanā

    તિત્થિયપક્કન્તકકથાવણ્ણના • Titthiyapakkantakakathāvaṇṇanā

    માતુઘાતકાદિવત્થુકથાવણ્ણના • Mātughātakādivatthukathāvaṇṇanā

    ઉભતોબ્યઞ્જનકવત્થુકથાવણ્ણના • Ubhatobyañjanakavatthukathāvaṇṇanā

    અનુપજ્ઝાયકાદિવત્થુકથાવણ્ણના • Anupajjhāyakādivatthukathāvaṇṇanā

    અપત્તકાદિવત્થુકથાવણ્ણના • Apattakādivatthukathāvaṇṇanā

    હત્થચ્છિન્નાદિવત્થુકથાવણ્ણના • Hatthacchinnādivatthukathāvaṇṇanā

    અલજ્જીનિસ્સયવત્થુકથાવણ્ણના • Alajjīnissayavatthukathāvaṇṇanā

    ગમિકાદિનિસ્સયવત્થુકથાવણ્ણના • Gamikādinissayavatthukathāvaṇṇanā

    ગોત્તેન અનુસ્સાવનાનુજાનનકથાવણ્ણના • Gottena anussāvanānujānanakathāvaṇṇanā

    દ્વેઉપસમ્પદાપેક્ખાદિવત્થુકથાવણ્ણના • Dveupasampadāpekkhādivatthukathāvaṇṇanā

    ઉપસમ્પદાવિધિકથાવણ્ણના • Upasampadāvidhikathāvaṇṇanā

    ચત્તારોનિસ્સયાદિકથાવણ્ણના • Cattāronissayādikathāvaṇṇanā

    ૨. ઉપોસથક્ખન્ધકં • 2. Uposathakkhandhakaṃ

    સન્નિપાતાનુજાનનાદિકથાવણ્ણના • Sannipātānujānanādikathāvaṇṇanā

    સીમાનુજાનનકથાવણ્ણના • Sīmānujānanakathāvaṇṇanā

    ઉપોસથાગારાદિકથાવણ્ણના • Uposathāgārādikathāvaṇṇanā

    અવિપ્પવાસસીમાનુજાનનકથાવણ્ણના • Avippavāsasīmānujānanakathāvaṇṇanā

    ગામસીમાદિકથાવણ્ણના • Gāmasīmādikathāvaṇṇanā

    ઉપોસથભેદાદિકથાવણ્ણના • Uposathabhedādikathāvaṇṇanā

    પાતિમોક્ખુદ્દેસકથાવણ્ણના • Pātimokkhuddesakathāvaṇṇanā

    પાતિમોક્ખુદ્દેસકઅજ્ઝેસનાદિકથાવણ્ણના • Pātimokkhuddesakaajjhesanādikathāvaṇṇanā

    પક્ખગણનાદિઉગ્ગહણાનુજાનનકથાવણ્ણના • Pakkhagaṇanādiuggahaṇānujānanakathāvaṇṇanā

    દિસંગમિકાદિવત્થુકથાવણ્ણના • Disaṃgamikādivatthukathāvaṇṇanā

    પારિસુદ્ધિદાનકથાવણ્ણના • Pārisuddhidānakathāvaṇṇanā

    છન્દદાનકથાવણ્ણના • Chandadānakathāvaṇṇanā

    સઙ્ઘુપોસથાદિકથાવણ્ણના • Saṅghuposathādikathāvaṇṇanā

    આપત્તિપટિકમ્મવિધિકથાવણ્ણના • Āpattipaṭikammavidhikathāvaṇṇanā

    લિઙ્ગાદિદસ્સનકથાવણ્ણના • Liṅgādidassanakathāvaṇṇanā

    નગન્તબ્બગન્તબ્બવારકથાવણ્ણના • Nagantabbagantabbavārakathāvaṇṇanā

    વજ્જનીયપુગ્ગલસન્દસ્સનકથાવણ્ણના • Vajjanīyapuggalasandassanakathāvaṇṇanā

    ૩. વસ્સૂપનાયિકક્ખન્ધકં • 3. Vassūpanāyikakkhandhakaṃ

    વસ્સૂપનાયિકાનુજાનનકથાવણ્ણના • Vassūpanāyikānujānanakathāvaṇṇanā

    વસ્સાને ચારિકાપટિક્ખેપાદિકથાવણ્ણના • Vassāne cārikāpaṭikkhepādikathāvaṇṇanā

    સત્તાહકરણીયાનુજાનનકથાવણ્ણના • Sattāhakaraṇīyānujānanakathāvaṇṇanā

    પહિતેયેવ અનુજાનનકથાવણ્ણના • Pahiteyeva anujānanakathāvaṇṇanā

    અન્તરાયે અનાપત્તિવસ્સચ્છેદકથાવણ્ણના • Antarāye anāpattivassacchedakathāvaṇṇanā

    વજાદીસુ વસ્સૂપગમનકથાવણ્ણના • Vajādīsu vassūpagamanakathāvaṇṇanā

    વસ્સં અનુપગન્તબ્બટ્ઠાનકથાવણ્ણના • Vassaṃ anupagantabbaṭṭhānakathāvaṇṇanā

    અધમ્મિકકતિકકથાવણ્ણના • Adhammikakatikakathāvaṇṇanā

    પટિસ્સવદુક્કટાપત્તિકથાવણ્ણના • Paṭissavadukkaṭāpattikathāvaṇṇanā

    ૪. પવારણક્ખન્ધકં • 4. Pavāraṇakkhandhakaṃ

    અફાસુકવિહારકથાવણ્ણના • Aphāsukavihārakathāvaṇṇanā

    પવારણાભેદકથાવણ્ણના • Pavāraṇābhedakathāvaṇṇanā

    પવારણાદાનાનુજાનનકથાવણ્ણના • Pavāraṇādānānujānanakathāvaṇṇanā

    અનાપત્તિપન્નરસકકથાવણ્ણના • Anāpattipannarasakakathāvaṇṇanā

    પવારણાઠપનકથાવણ્ણના • Pavāraṇāṭhapanakathāvaṇṇanā

    ભણ્ડનકારકવત્થુકથાવણ્ણના • Bhaṇḍanakārakavatthukathāvaṇṇanā

    પવારણાસઙ્ગહકથાવણ્ણના • Pavāraṇāsaṅgahakathāvaṇṇanā

    ૫. ચમ્મક્ખન્ધકં • 5. Cammakkhandhakaṃ

    સોણકોળિવિસવત્થુકથાવણ્ણના • Soṇakoḷivisavatthukathāvaṇṇanā

    સોણસ્સ પબ્બજ્જાકથાવણ્ણના • Soṇassa pabbajjākathāvaṇṇanā

    સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપકથાવણ્ણના • Sabbanīlikādipaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    અજ્ઝારામે ઉપાહનપટિક્ખેપકથાવણ્ણના • Ajjhārāme upāhanapaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    કટ્ઠપાદુકાદિપટિક્ખેપકથાવણ્ણના • Kaṭṭhapādukādipaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    યાનાદિપટિક્ખેપકથાવણ્ણના • Yānādipaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    ઉચ્ચાસયનમહાસયનપટિક્ખેપકથાવણ્ણના • Uccāsayanamahāsayanapaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    ગિહિવિકતાનુઞ્ઞાતાદિકથાવણ્ણના • Gihivikatānuññātādikathāvaṇṇanā

    સોણકુટિકણ્ણવત્થુકથાવણ્ણના • Soṇakuṭikaṇṇavatthukathāvaṇṇanā

    ૬. ભેસજ્જક્ખન્ધકં • 6. Bhesajjakkhandhakaṃ

    પઞ્ચભેસજ્જાદિકથાવણ્ણના • Pañcabhesajjādikathāvaṇṇanā

    ગુળાદિઅનુજાનનકથાવણ્ણના • Guḷādianujānanakathāvaṇṇanā

    યાગુમધુગોળકાદિકથાવણ્ણના • Yāgumadhugoḷakādikathāvaṇṇanā

    પાટલિગામવત્થુકથાવણ્ણના • Pāṭaligāmavatthukathāvaṇṇanā

    સુનિધવસ્સકારવત્થુકથાવણ્ણના • Sunidhavassakāravatthukathāvaṇṇanā

    કોટિગામે સચ્ચકથાવણ્ણના • Koṭigāme saccakathāvaṇṇanā

    અમ્બપાલીવત્થુકથાવણ્ણના • Ambapālīvatthukathāvaṇṇanā

    લિચ્છવીવત્થુકથાવણ્ણના • Licchavīvatthukathāvaṇṇanā

    સીહસેનાપતિવત્થુકથાવણ્ણના • Sīhasenāpativatthukathāvaṇṇanā

    કપ્પિયભૂમિઅનુજાનનકથાવણ્ણના • Kappiyabhūmianujānanakathāvaṇṇanā

    કેણિયજટિલવત્થુકથાવણ્ણના • Keṇiyajaṭilavatthukathāvaṇṇanā

    રોજમલ્લવત્થુકથાવણ્ણના • Rojamallavatthukathāvaṇṇanā

    વુડ્ઢપબ્બજિતવત્થુકથાવણ્ણના • Vuḍḍhapabbajitavatthukathāvaṇṇanā

    ચતુમહાપદેસકથાવણ્ણના • Catumahāpadesakathāvaṇṇanā

    ૭. કથિનક્ખન્ધકં • 7. Kathinakkhandhakaṃ

    કથિનાનુજાનનકથાવણ્ણના • Kathinānujānanakathāvaṇṇanā

    આદાયસત્તકાદિકથાવણ્ણના • Ādāyasattakādikathāvaṇṇanā

    ૮. ચીવરક્ખન્ધકં • 8. Cīvarakkhandhakaṃ

    જીવકવત્થુકથાવણ્ણના • Jīvakavatthukathāvaṇṇanā

    પજ્જોતરાજવત્થુકથાદિવણ્ણના • Pajjotarājavatthukathādivaṇṇanā

    વરયાચનકથાવણ્ણના • Varayācanakathāvaṇṇanā

    કમ્બલાનુજાનનાદિકથાવણ્ણના • Kambalānujānanādikathāvaṇṇanā

    ચીવરપટિગ્ગાહકસમ્મુતિઆદિકથાવણ્ણના • Cīvarapaṭiggāhakasammutiādikathāvaṇṇanā

    ચીવરરજનકથાવણ્ણના • Cīvararajanakathāvaṇṇanā

    તિચીવરાનુજાનનકથાવણ્ણના • Ticīvarānujānanakathāvaṇṇanā

    અતિરેકચીવરાદિકથાવણ્ણના • Atirekacīvarādikathāvaṇṇanā

    વિસાખાવત્થુકથાવણ્ણના • Visākhāvatthukathāvaṇṇanā

    નિસીદનાદિઅનુજાનનકથાવણ્ણના • Nisīdanādianujānanakathāvaṇṇanā

    પચ્છિમવિકપ્પનુપગચીવરાદિકથાવણ્ણના • Pacchimavikappanupagacīvarādikathāvaṇṇanā

    સઙ્ઘિકચીવરુપ્પાદકથાવણ્ણના • Saṅghikacīvaruppādakathāvaṇṇanā

    ઉપનન્દસક્યપુત્તવત્થુકથાવણ્ણના • Upanandasakyaputtavatthukathāvaṇṇanā

    ગિલાનવત્થુકથાવણ્ણના • Gilānavatthukathāvaṇṇanā

    મતસન્તકકથાવણ્ણના • Matasantakakathāvaṇṇanā

    સઙ્ઘે ભિન્ને ચીવરુપ્પાદકથાવણ્ણના • Saṅghe bhinne cīvaruppādakathāvaṇṇanā

    અટ્ઠચીવરમાતિકાકથાવણ્ણના • Aṭṭhacīvaramātikākathāvaṇṇanā

    ૯. ચમ્પેય્યક્ખન્ધકં • 9. Campeyyakkhandhakaṃ

    કસ્સપગોત્તભિક્ખુવત્થુકથાવણ્ણના • Kassapagottabhikkhuvatthukathāvaṇṇanā

    ઞત્તિવિપન્નકમ્માદિકથાવણ્ણના • Ñattivipannakammādikathāvaṇṇanā

    ચતુવગ્ગકરણાદિકથાવણ્ણના • Catuvaggakaraṇādikathāvaṇṇanā

    દ્વેનિસ્સારણાદિકથાવણ્ણના • Dvenissāraṇādikathāvaṇṇanā

    ૧૦. કોસમ્બકક્ખન્ધકં • 10. Kosambakakkhandhakaṃ

    કોસમ્બકવિવાદકથાવણ્ણના • Kosambakavivādakathāvaṇṇanā

    દીઘાવુવત્થુકથાવણ્ણના • Dīghāvuvatthukathāvaṇṇanā

    બાલકલોણકગમનકથાવણ્ણના • Bālakaloṇakagamanakathāvaṇṇanā

    પાચીનવંસદાયગમનકથાવણ્ણના • Pācīnavaṃsadāyagamanakathāvaṇṇanā

    પાલિલેય્યકગમનકથાવણ્ણના • Pālileyyakagamanakathāvaṇṇanā

    અટ્ઠારસવત્થુકથાવણ્ણના • Aṭṭhārasavatthukathāvaṇṇanā

    ઉપાલિસઙ્ઘસામગ્ગીપુચ્છાવણ્ણના • Upālisaṅghasāmaggīpucchāvaṇṇanā

    ચૂળવગ્ગ-ટીકા • Cūḷavagga-ṭīkā

    ૧. કમ્મક્ખન્ધકં • 1. Kammakkhandhakaṃ

    તજ્જનીયકમ્મકથાવણ્ણના • Tajjanīyakammakathāvaṇṇanā

    અધમ્મકમ્મદ્વાદસકકથાવણ્ણના • Adhammakammadvādasakakathāvaṇṇanā

    નપ્પટિપ્પસ્સમ્ભેતબ્બઅટ્ઠારસકકથાવણ્ણના • Nappaṭippassambhetabbaaṭṭhārasakakathāvaṇṇanā

    નિયસ્સકમ્મકથાવણ્ણના • Niyassakammakathāvaṇṇanā

    પબ્બાજનીયકમ્મકથાવણ્ણના • Pabbājanīyakammakathāvaṇṇanā

    પટિસારણીયકમ્મકથાવણ્ણના • Paṭisāraṇīyakammakathāvaṇṇanā

    આપત્તિયા અદસ્સને ઉક્ખેપનીયકમ્મકથાવણ્ણના • Āpattiyā adassane ukkhepanīyakammakathāvaṇṇanā

    ૨. પારિવાસિકક્ખન્ધકં • 2. Pārivāsikakkhandhakaṃ

    પારિવાસિકવત્તકથાવણ્ણના • Pārivāsikavattakathāvaṇṇanā

    ૩. સમુચ્ચયક્ખન્ધકં • 3. Samuccayakkhandhakaṃ

    સુક્કવિસ્સટ્ઠિકથાવણ્ણના • Sukkavissaṭṭhikathāvaṇṇanā

    પરિવાસકથાવણ્ણના • Parivāsakathāvaṇṇanā

    પટિચ્છન્નપરિવાસકથાવણ્ણના • Paṭicchannaparivāsakathāvaṇṇanā

    અગ્ઘસમોધાનપરિવાસકથાવણ્ણના • Agghasamodhānaparivāsakathāvaṇṇanā

    દ્વેભિક્ખુવારએકાદસકાદિકથાવણ્ણના • Dvebhikkhuvāraekādasakādikathāvaṇṇanā

    ૪. સમથક્ખન્ધકં • 4. Samathakkhandhakaṃ

    સમ્મુખાવિનયકથાવણ્ણના • Sammukhāvinayakathāvaṇṇanā

    સતિવિનયાદિકથાવણ્ણના • Sativinayādikathāvaṇṇanā

    અધિકરણકથાવણ્ણના • Adhikaraṇakathāvaṇṇanā

    અધિકરણવૂપસમનસમથકથાવણ્ણના • Adhikaraṇavūpasamanasamathakathāvaṇṇanā

    ૫. ખુદ્દકવત્થુક્ખન્ધકં • 5. Khuddakavatthukkhandhakaṃ

    ખુદ્દકવત્થુકથાવણ્ણના • Khuddakavatthukathāvaṇṇanā

    ૬. સેનાસનક્ખન્ધકં • 6. Senāsanakkhandhakaṃ

    વિહારાનુજાનનકથાવણ્ણના • Vihārānujānanakathāvaṇṇanā

    મઞ્ચપીઠાદિઅનુજાનનકથાવણ્ણના • Mañcapīṭhādianujānanakathāvaṇṇanā

    ઇટ્ઠકાચયાદિઅનુજાનનકથાવણ્ણના • Iṭṭhakācayādianujānanakathāvaṇṇanā

    અનાથપિણ્ડિકવત્થુકથાવણ્ણના • Anāthapiṇḍikavatthukathāvaṇṇanā

    અગ્ગાસનાદિઅનુજાનનકથાવણ્ણના • Aggāsanādianujānanakathāvaṇṇanā

    આસનપ્પટિબાહનાદિકથાવણ્ણના • Āsanappaṭibāhanādikathāvaṇṇanā

    સેનાસનગ્ગાહાપકસમ્મુતિકથાવણ્ણના • Senāsanaggāhāpakasammutikathāvaṇṇanā

    ઉપનન્દવત્થુકથાવણ્ણના • Upanandavatthukathāvaṇṇanā

    અવિસ્સજ્જિયવત્થુકથાવણ્ણના • Avissajjiyavatthukathāvaṇṇanā

    નવકમ્મદાનકથાવણ્ણના • Navakammadānakathāvaṇṇanā

    અઞ્ઞત્રપરિભોગપટિક્ખેપાદિકથાવણ્ણના • Aññatraparibhogapaṭikkhepādikathāvaṇṇanā

    સઙ્ઘભત્તાદિઅનુજાનનકથાવણ્ણના • Saṅghabhattādianujānanakathāvaṇṇanā

    ઉદ્દેસભત્તકથાવણ્ણના • Uddesabhattakathāvaṇṇanā

    નિમન્તનભત્તકથાવણ્ણના • Nimantanabhattakathāvaṇṇanā

    સલાકભત્તકથાવણ્ણના • Salākabhattakathāvaṇṇanā

    પક્ખિકભત્તાદિકથાવણ્ણના • Pakkhikabhattādikathāvaṇṇanā

    ૭. સઙ્ઘભેદકક્ખન્ધકં • 7. Saṅghabhedakakkhandhakaṃ

    છસક્યપબ્બજ્જાકથાવણ્ણના • Chasakyapabbajjākathāvaṇṇanā

    પઞ્ચસત્થુકથાવણ્ણના • Pañcasatthukathāvaṇṇanā

    નાળાગિરિપેસનકથાવણ્ણના • Nāḷāgiripesanakathāvaṇṇanā

    પઞ્ચવત્થુયાચનકથાવણ્ણના • Pañcavatthuyācanakathāvaṇṇanā

    સઙ્ઘભેદકથાવણ્ણના • Saṅghabhedakathāvaṇṇanā

    ઉપાલિપઞ્હકથાવણ્ણના • Upālipañhakathāvaṇṇanā

    ૮. વત્તક્ખન્ધકં • 8. Vattakkhandhakaṃ

    આગન્તુકવત્તકથાવણ્ણના • Āgantukavattakathāvaṇṇanā

    આવાસિકવત્તકથાવણ્ણના • Āvāsikavattakathāvaṇṇanā

    અનુમોદનવત્તકથાવણ્ણના • Anumodanavattakathāvaṇṇanā

    ભત્તગ્ગવત્તકથાવણ્ણના • Bhattaggavattakathāvaṇṇanā

    પિણ્ડચારિકવત્તકથાવણ્ણના • Piṇḍacārikavattakathāvaṇṇanā

    આરઞ્ઞિકવત્તકથાવણ્ણના • Āraññikavattakathāvaṇṇanā

    સેનાસનવત્તકથાવણ્ણના • Senāsanavattakathāvaṇṇanā

    વચ્ચકુટિવત્તકથાવણ્ણના • Vaccakuṭivattakathāvaṇṇanā

    ૯. પાતિમોક્ખટ્ઠપનક્ખન્ધકં • 9. Pātimokkhaṭṭhapanakkhandhakaṃ

    પાતિમોક્ખુદ્દેસયાચનકથાવણ્ણના • Pātimokkhuddesayācanakathāvaṇṇanā

    મહાસમુદ્દે અટ્ઠચ્છરિયકથાવણ્ણના • Mahāsamudde aṭṭhacchariyakathāvaṇṇanā

    ઇમસ્મિં ધમ્મવિનયે અટ્ઠચ્છરિયકથાવણ્ણના • Imasmiṃ dhammavinaye aṭṭhacchariyakathāvaṇṇanā

    પાતિમોક્ખસવનારહકથાવણ્ણના • Pātimokkhasavanārahakathāvaṇṇanā

    ધમ્મિકાધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથાવણ્ણના • Dhammikādhammikapātimokkhaṭṭhapanakathāvaṇṇanā

    ધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથાવણ્ણના • Dhammikapātimokkhaṭṭhapanakathāvaṇṇanā

    અત્તાદાનઅઙ્ગકથાવણ્ણના • Attādānaaṅgakathāvaṇṇanā

    ચોદકેન પચ્ચવેક્ખિતબ્બધમ્મકથાવણ્ણના • Codakena paccavekkhitabbadhammakathāvaṇṇanā

    ચોદકેન ઉપટ્ઠાપેતબ્બધમ્મકથાવણ્ણના • Codakena upaṭṭhāpetabbadhammakathāvaṇṇanā

    ચોદકચુદિતકપટિસંયુત્તકથાવણ્ણના • Codakacuditakapaṭisaṃyuttakathāvaṇṇanā

    ૧૦. ભિક્ખુનિક્ખન્ધકં • 10. Bhikkhunikkhandhakaṃ

    મહાપજાપતિગોતમીવત્થુકથાવણ્ણના • Mahāpajāpatigotamīvatthukathāvaṇṇanā

    અટ્ઠગરુધમ્મકથાવણ્ણના • Aṭṭhagarudhammakathāvaṇṇanā

    ભિક્ખુનીઉપસમ્પન્નાનુજાનનકથાવણ્ણના • Bhikkhunīupasampannānujānanakathāvaṇṇanā

    ૧૧. પઞ્ચસતિકક્ખન્ધકં • 11. Pañcasatikakkhandhakaṃ

    સઙ્ગીતિનિદાનકથાવણ્ણના • Saṅgītinidānakathāvaṇṇanā

    ખુદ્દાનુખુદ્દકસિક્ખાપદકથાવણ્ણના • Khuddānukhuddakasikkhāpadakathāvaṇṇanā

    બ્રહ્મદણ્ડકથાવણ્ણના • Brahmadaṇḍakathāvaṇṇanā

    ૧૨. સત્તસતિકક્ખન્ધકં • 12. Sattasatikakkhandhakaṃ
