Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૭. સારિપુત્તસદ્ધિવિહારિકસુત્તવણ્ણના

    7. Sāriputtasaddhivihārikasuttavaṇṇanā

    ૧૨૦. ઘટેસ્સતીતિ પુબ્બેનાપરં ઘટિતં સમ્બન્ધં કરિસ્સતિ. વિચ્છેદન્તિ બ્રહ્મચરિયસ્સ વિરોધિપચ્ચયસમુપ્પત્તિયા ઉચ્છેદં.

    120.Ghaṭessatīti pubbenāparaṃ ghaṭitaṃ sambandhaṃ karissati. Vicchedanti brahmacariyassa virodhipaccayasamuppattiyā ucchedaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. સારિપુત્તસદ્ધિવિહારિકસુત્તં • 7. Sāriputtasaddhivihārikasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭. સારિપુત્તસદ્ધિવિહારિકસુત્તવણ્ણના • 7. Sāriputtasaddhivihārikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact