Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૨૧. એકવીસતિમવગ્ગો

    21. Ekavīsatimavaggo

    ૧. સાસનકથાવણ્ણના

    1. Sāsanakathāvaṇṇanā

    ૮૭૮. તીસુપિ પુચ્છાસુ ચોદનત્થં વુત્તન્તિ તીસુપિ પુચ્છાસુ ‘‘સાસન’’ન્તિઆદિવચનં વુત્તન્તિ સમુદાયા એકદેસાનં અધિકરણભાવેન વુત્તાતિ દટ્ઠબ્બા.

    878. Tīsupi pucchāsu codanatthaṃ vuttanti tīsupi pucchāsu ‘‘sāsana’’ntiādivacanaṃ vuttanti samudāyā ekadesānaṃ adhikaraṇabhāvena vuttāti daṭṭhabbā.

    સાસનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sāsanakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૨૦૦) ૧. સાસનકથા • (200) 1. Sāsanakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. સાસનકથાવણ્ણના • 1. Sāsanakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. સાસનકથાવણ્ણના • 1. Sāsanakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact