Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૮. સતિપટ્ઠાનકથાવણ્ણના

    8. Satipaṭṭhānakathāvaṇṇanā

    ૩૦૧. લોકુત્તરભાવં પુચ્છનત્થાયાતિ લોકિયલોકુત્તરાય સમ્માસતિયા સતિપટ્ઠાનત્તા, લોકુત્તરાયયેવ વા પરમત્થસતિપટ્ઠાનત્તા તસ્સા વસેન લોકુત્તરભાવં પુચ્છનત્થાયાતિ અત્થો. પભેદપુચ્છાવસેનાતિ લોકિયલોકુત્તરસતિપટ્ઠાનસમુદાયભૂતસ્સ સતિપટ્ઠાનસ્સ પભેદાનં પુચ્છાવસેન.

    301. Lokuttarabhāvaṃ pucchanatthāyāti lokiyalokuttarāya sammāsatiyā satipaṭṭhānattā, lokuttarāyayeva vā paramatthasatipaṭṭhānattā tassā vasena lokuttarabhāvaṃ pucchanatthāyāti attho. Pabhedapucchāvasenāti lokiyalokuttarasatipaṭṭhānasamudāyabhūtassa satipaṭṭhānassa pabhedānaṃ pucchāvasena.

    સતિપટ્ઠાનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Satipaṭṭhānakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / ૮. સતિપટ્ઠાનકથા • 8. Satipaṭṭhānakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૮. સતિપટ્ઠાનકથાવણ્ણના • 8. Satipaṭṭhānakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૮. સતિપટ્ઠાનકથાવણ્ણના • 8. Satipaṭṭhānakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact