Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૭. સાવકસુત્તવણ્ણના

    7. Sāvakasuttavaṇṇanā

    ૧૩૦. તસ્સ ઠિતટ્ઠાનતોતિ ભિક્ખુનો અનુસ્સરિત્વા ઠિતટ્ઠાનતો, તેન અનુસ્સરિતસ્સ સતસહસ્સકપ્પસ્સ અનન્તરકપ્પતો પટ્ઠાયાતિ અત્થો. એવન્તિ વુત્તપ્પકારેન. ચત્તારોપિ ભિક્ખૂ અભિઞ્ઞાલાભિનો. ચત્તારિ કપ્પસતસહસ્સાનિ દિવસે દિવસે અનુસ્સરેય્યુન્તિ પરિકપ્પનવસેન વદન્તિ.

    130.Tassaṭhitaṭṭhānatoti bhikkhuno anussaritvā ṭhitaṭṭhānato, tena anussaritassa satasahassakappassa anantarakappato paṭṭhāyāti attho. Evanti vuttappakārena. Cattāropi bhikkhū abhiññālābhino. Cattāri kappasatasahassāni divase divase anussareyyunti parikappanavasena vadanti.

    સાવકસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sāvakasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. સાવકસુત્તં • 7. Sāvakasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭. સાવકસુત્તવણ્ણના • 7. Sāvakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact