Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. સીલટ્ઠિતિવગ્ગો

    3. Sīlaṭṭhitivaggo

    ૧-૨. સીલસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Sīlasuttādivaṇṇanā

    ૩૮૭-૩૮૮. તતિયવગ્ગસ્સ પઠમે સીલાનીતિ ચતુપારિસુદ્ધિસીલાનિ. દુતિયે ઉમ્મઙ્ગોતિ પઞ્હમગ્ગો પઞ્હગવેસનં.

    387-388. Tatiyavaggassa paṭhame sīlānīti catupārisuddhisīlāni. Dutiye ummaṅgoti pañhamaggo pañhagavesanaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. સીલસુત્તં • 1. Sīlasuttaṃ
    ૨. ચિરટ્ઠિતિસુત્તં • 2. Ciraṭṭhitisuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૨. સીલસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Sīlasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact