Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    સીમોક્કન્તિકપેય્યાલકથાવણ્ણના

    Sīmokkantikapeyyālakathāvaṇṇanā

    ૧૭૮. ‘‘ન અકામા દાતબ્બા’’તિવચનતો ઇચ્છાય સતિ દાતબ્બાતિ સિદ્ધં.

    178. ‘‘Na akāmā dātabbā’’tivacanato icchāya sati dātabbāti siddhaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi / ૧૦૦. સીમોક્કન્તિકપેય્યાલં • 100. Sīmokkantikapeyyālaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / સીમોક્કન્તિકપેય્યાલકથા • Sīmokkantikapeyyālakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૦૦. સીમોક્કન્તિકપેય્યાલકથા • 100. Sīmokkantikapeyyālakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact