Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. સિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના

    8. Siṅgālasuttavaṇṇanā

    ૧૬૪. જરસિઙ્ગાલોત્વેવ વુચ્ચતિ સરીરસોભાય અભાવતો. સરીરસ્સ ઉગ્ગતકણ્ટકત્તા ઉક્કણ્ટકેન નામ. ફુટતીતિ ફલતિ ભિજ્જતિ.

    164.Jarasiṅgālotveva vuccati sarīrasobhāya abhāvato. Sarīrassa uggatakaṇṭakattā ukkaṇṭakena nāma. Phuṭatīti phalati bhijjati.

    સિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Siṅgālasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. સિઙ્ગાલસુત્તં • 8. Siṅgālasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૮. સિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના • 8. Siṅgālasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact