Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૧. સિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના

    11. Siṅgālasuttavaṇṇanā

    ૨૩૩. એત્તકમ્પીતિ ઇમિના જરસિઙ્ગાલેન લદ્ધબ્બં ચિત્તસ્સાદમત્તમ્પિ ન લભિસ્સતિ સકલમેવ કપ્પં સબ્બસો અવીચિજાલાહિ નિરન્તરં ઝાયમાનતાય નિચ્ચદુક્ખાતુરભાવતો.

    233.Ettakampīti iminā jarasiṅgālena laddhabbaṃ cittassādamattampi na labhissati sakalameva kappaṃ sabbaso avīcijālāhi nirantaraṃ jhāyamānatāya niccadukkhāturabhāvato.

    સિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Siṅgālasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૧. સિઙ્ગાલસુત્તં • 11. Siṅgālasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૧. સિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના • 11. Siṅgālasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact