Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. નાનાતિત્થિયવગ્ગો

    3. Nānātitthiyavaggo

    ૧-૨. સિવસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Sivasuttādivaṇṇanā

    ૧૦૨. તતિયવગ્ગસ્સ પઠમં વુત્તત્થમેવ. પઠમં.

    102. Tatiyavaggassa paṭhamaṃ vuttatthameva. Paṭhamaṃ.

    ૧૦૩. દુતિયે પટિકચ્ચેવાતિ પઠમંયેવ. અક્ખચ્છિન્નોવઝાયતીતિ અક્ખચ્છિન્નો અવઝાયતિ, બલવચિન્તનં ચિન્તેતિ. દુતિયગાથાય અક્ખચ્છિન્નોવાતિ અક્ખચ્છિન્નો વિય. દુતિયં.

    103. Dutiye paṭikaccevāti paṭhamaṃyeva. Akkhacchinnovajhāyatīti akkhacchinno avajhāyati, balavacintanaṃ cinteti. Dutiyagāthāya akkhacchinnovāti akkhacchinno viya. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. સિવસુત્તં • 1. Sivasuttaṃ
    ૨. ખેમસુત્તં • 2. Khemasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)
    ૧. સિવસુત્તવણ્ણના • 1. Sivasuttavaṇṇanā
    ૨. ખેમસુત્તવણ્ણના • 2. Khemasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact