Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā

    (૫) સોળસકમ્માદિવણ્ણના

    (5) Soḷasakammādivaṇṇanā

    ૪૭૮. કતિ કમ્માનીતિઆદીનં સબ્બગાથાનં વિસ્સજ્જનં ઉત્તાનમેવાતિ.

    478.Kati kammānītiādīnaṃ sabbagāthānaṃ vissajjanaṃ uttānamevāti.

    અપરદુતિયગાથાસઙ્ગણિકવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Aparadutiyagāthāsaṅgaṇikavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૫. સોળસકમ્માદિ • 5. Soḷasakammādi

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / પાચિત્તિયવણ્ણના • Pācittiyavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / સોળસકમ્માદિવણ્ણના • Soḷasakammādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / અવન્દનીયપુગ્ગલાદિવણ્ણના • Avandanīyapuggalādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact