Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૭-૮. સોણસુત્તાદિવણ્ણના

    7-8. Soṇasuttādivaṇṇanā

    ૪૯-૫૦. વિસિટ્ઠોતિ પધાનો. ઉત્તમોતિ ઉક્કટ્ઠો. અઞ્ઞં કિં ભવેય્યાતિ અઞ્ઞં કિં કારણં ભવેય્ય તથા સમનુપસ્સનાય અઞ્ઞેસં અવિજ્જમાનતાય વચનપરિટ્ઠિતિપભિન્નતો. વજિરભેદદેસનં નામ અત્થતો તેપરિવટ્ટદેસના.

    49-50.Visiṭṭhoti padhāno. Uttamoti ukkaṭṭho. Aññaṃ kiṃ bhaveyyāti aññaṃ kiṃ kāraṇaṃ bhaveyya tathā samanupassanāya aññesaṃ avijjamānatāya vacanapariṭṭhitipabhinnato. Vajirabhedadesanaṃ nāma atthato teparivaṭṭadesanā.

    સોણસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Soṇasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૭. સોણસુત્તં • 7. Soṇasuttaṃ
    ૮. દુતિયસોણસુત્તં • 8. Dutiyasoṇasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭-૮. સોણસુત્તાદિવણ્ણના • 7-8. Soṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact