Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. સુભસુત્તવણ્ણના

    3. Subhasuttavaṇṇanā

    ૧૩૯. તતિયે સુસંવુતાતિ સુપિહિતા. ન તે મારવસાનુગાતિ, માર, તે તુય્હં વસાનુગા ન હોન્તિ. ન તે મારસ્સ બદ્ધગૂતિ તે તુય્હં મારસ્સ બદ્ધચરા સિસ્સા અન્તેવાસિકા ન હોન્તિ. તતિયં.

    139. Tatiye susaṃvutāti supihitā. Na te māravasānugāti, māra, te tuyhaṃ vasānugā na honti. Na te mārassa baddhagūti te tuyhaṃ mārassa baddhacarā sissā antevāsikā na honti. Tatiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. સુભસુત્તં • 3. Subhasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩. સુભસુત્તવણ્ણના • 3. Subhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact