Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૯. સુપણ્ણસંયુત્તં

    9. Supaṇṇasaṃyuttaṃ

    ૧. સુદ્ધિકસુત્તં

    1. Suddhikasuttaṃ

    ૩૯૨. સાવત્થિનિદાનં . ‘‘ચતસ્સો ઇમા, ભિક્ખવે, સુપણ્ણયોનિયો. કતમા ચતસ્સો? અણ્ડજા સુપણ્ણા, જલાબુજા સુપણ્ણા, સંસેદજા સુપણ્ણા, ઓપપાતિકા સુપણ્ણા – ઇમા ખો, ભિક્ખવે, ચતસ્સો સુપણ્ણયોનિયો’’તિ. પઠમં.

    392. Sāvatthinidānaṃ . ‘‘Catasso imā, bhikkhave, supaṇṇayoniyo. Katamā catasso? Aṇḍajā supaṇṇā, jalābujā supaṇṇā, saṃsedajā supaṇṇā, opapātikā supaṇṇā – imā kho, bhikkhave, catasso supaṇṇayoniyo’’ti. Paṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૯. સુપણ્ણસંયુત્તવણ્ણના • 9. Supaṇṇasaṃyuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯. સુપણ્ણસંયુત્તવણ્ણના • 9. Supaṇṇasaṃyuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact