Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. નાગસંયુત્તં

    8. Nāgasaṃyuttaṃ

    ૧. સુદ્ધિકસુત્તવણ્ણના

    1. Suddhikasuttavaṇṇanā

    ૩૪૨. અણ્ડજાતિ અણ્ડે જાતા. વત્થિકોસેતિ વત્થિકોસસઞ્ઞિતે જરાયુપુટે જાતા. સંસેદેતિ સંસિન્ને કિલિન્નટ્ઠાને ઉપ્પન્ના. ઉપપતિત્વા વિયાતિ કુતોચિપિ અવપતિત્વા વિય નિબ્બત્તા. પુગ્ગલાનન્તિ તથા વિનેતબ્બપુગ્ગલાનં.

    342.Aṇḍajāti aṇḍe jātā. Vatthikoseti vatthikosasaññite jarāyupuṭe jātā. Saṃsedeti saṃsinne kilinnaṭṭhāne uppannā. Upapatitvā viyāti kutocipi avapatitvā viya nibbattā. Puggalānanti tathā vinetabbapuggalānaṃ.

    સુદ્ધિકસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Suddhikasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. સુદ્ધિકસુત્તં • 1. Suddhikasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧. સુદ્ધિકસુત્તવણ્ણના • 1. Suddhikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact