Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૪. ઇન્દ્રિયસંયુત્તં

    4. Indriyasaṃyuttaṃ

    ૧. સુદ્ધિકવગ્ગો

    1. Suddhikavaggo

    ૧. સુદ્ધિકસુત્તવણ્ણના

    1. Suddhikasuttavaṇṇanā

    ૪૭૧. ચતુભૂમક …પે॰… લબ્ભન્તિ કુસલાબ્યાકતભાવતો તેસં તિણ્ણં ઇન્દ્રિયાનં. વીરિયિન્દ્રિયસમાધિન્દ્રિયાનિ…પે॰… સબ્બત્થ લબ્ભન્તિ કુસલત્તિકસાધારણત્તા. ચતુભૂમક …પે॰… વસેનાતિ ચતુભૂમકધમ્મપરિચ્છેદવસેન ચેવ કુસલાદીહિ સબ્બસઙ્ગાહકધમ્મપરિચ્છેદવસેન ચ વુત્તન્તિ અત્થો.

    471.Catubhūmaka…pe… labbhanti kusalābyākatabhāvato tesaṃ tiṇṇaṃ indriyānaṃ. Vīriyindriyasamādhindriyāni…pe… sabbattha labbhanti kusalattikasādhāraṇattā. Catubhūmaka …pe… vasenāti catubhūmakadhammaparicchedavasena ceva kusalādīhi sabbasaṅgāhakadhammaparicchedavasena ca vuttanti attho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. સુદ્ધિકસુત્તં • 1. Suddhikasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧. સુદ્ધિકસુત્તવણ્ણના • 1. Suddhikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact