Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૧૬. સોળસમવગ્ગો

    16. Soḷasamavaggo

    ૩. સુખાનુપ્પદાનકથાવણ્ણના

    3. Sukhānuppadānakathāvaṇṇanā

    ૭૪૭-૭૪૮. સુખાનુપ્પદાનકથાયં યં એવરૂપન્તિ યં નેવત્તનો, ન પરેસં, ન તસ્સ, એવરૂપં નામ અનુપ્પદિન્નં ભવિતું ન અરહતિ અઞ્ઞસ્સ અસક્કુણેય્યત્તાતિ લદ્ધિમત્તેન પટિજાનાતિ, ન યુત્તિયાતિ અધિપ્પાયો.

    747-748. Sukhānuppadānakathāyaṃ yaṃ evarūpanti yaṃ nevattano, na paresaṃ, na tassa, evarūpaṃ nāma anuppadinnaṃ bhavituṃ na arahati aññassa asakkuṇeyyattāti laddhimattena paṭijānāti, na yuttiyāti adhippāyo.

    સુખાનુપ્પદાનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sukhānuppadānakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૫૮) ૩. સુખાનુપ્પદાનકથા • (158) 3. Sukhānuppadānakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૩. સુખાનુપ્પદાનકથાવણ્ણના • 3. Sukhānuppadānakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૩. સુખાનુપ્પદાનકથાવણ્ણના • 3. Sukhānuppadānakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact