Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. સુખિતસુત્તવણ્ણના

    2. Sukhitasuttavaṇṇanā

    ૧૩૫. દુતિયે સુખિતન્તિ સુખસમપ્પિતં મહદ્ધનં મહાભોગં. સુસજ્જિતન્તિ અલઙ્કતપટિયત્તં હત્થિક્ખન્ધગતં મહાપરિવારં. દુતિયં.

    135. Dutiye sukhitanti sukhasamappitaṃ mahaddhanaṃ mahābhogaṃ. Susajjitanti alaṅkatapaṭiyattaṃ hatthikkhandhagataṃ mahāparivāraṃ. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. સુખિતસુત્તં • 2. Sukhitasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. સુખિતસુત્તવણ્ણના • 2. Sukhitasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact