Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૨. સુખિતસુત્તવણ્ણના
2. Sukhitasuttavaṇṇanā
૧૩૫. સુખિતન્તિ સઞ્જાતસુખં. તેનાહ ‘‘સુખસમપ્પિત’’ન્તિઆદિ. સુસજ્જિતન્તિ સુખુમુપકરણેહિ સબ્બથા સજ્જિતં.
135.Sukhitanti sañjātasukhaṃ. Tenāha ‘‘sukhasamappita’’ntiādi. Susajjitanti sukhumupakaraṇehi sabbathā sajjitaṃ.
સુખિતસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Sukhitasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. સુખિતસુત્તં • 2. Sukhitasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨. સુખિતસુત્તવણ્ણના • 2. Sukhitasuttavaṇṇanā