Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરીગાથાપાળિ • Therīgāthāpāḷi

    ૧૪.સુમનાથેરીગાથા

    14.Sumanātherīgāthā

    ૧૪.

    14.

    ‘‘ધાતુયો દુક્ખતો દિસ્વા, મા જાતિં પુનરાગમિ;

    ‘‘Dhātuyo dukkhato disvā, mā jātiṃ punarāgami;

    ભવે છન્દં વિરાજેત્વા, ઉપસન્તા ચરિસ્સસી’’તિ.

    Bhave chandaṃ virājetvā, upasantā carissasī’’ti.

    … સુમના થેરી….

    … Sumanā therī….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરીગાથા-અટ્ઠકથા • Therīgāthā-aṭṭhakathā / ૧૪. સુમનાથેરીગાથાવણ્ણના • 14. Sumanātherīgāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact