Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૪. સુરામેરયસુત્તં

    4. Surāmerayasuttaṃ

    ૧૧૩૪. … ‘‘એવમેવ ખો, ભિક્ખવે, અપ્પકા તે સત્તા યે સુરામેરયમજ્જપ્પમાદટ્ઠાના પટિવિરતા; અથ ખો એતેવ બહુતરા સત્તા યે સુરામેરયમજ્જપ્પમાદટ્ઠાના અપટિવિરતા…પે॰…. ચતુત્થં.

    1134. … ‘‘Evameva kho, bhikkhave, appakā te sattā ye surāmerayamajjappamādaṭṭhānā paṭiviratā; atha kho eteva bahutarā sattā ye surāmerayamajjappamādaṭṭhānā apaṭiviratā…pe…. Catutthaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪. સુરામેરયસુત્તવણ્ણના • 4. Surāmerayasuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪. સુરામેરયસુત્તવણ્ણના • 4. Surāmerayasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact