Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૨. સુસીમસુત્તવણ્ણના
2. Susīmasuttavaṇṇanā
૨૪૮. અન્તરેતિ અબ્ભન્તરે. એવંનામકન્તિ ‘‘સુસીમો’’તિ એવંનામકં. એકં પુત્તમેવ અઞ્ઞતરં અત્તનો પુત્તમેવ.
248.Antareti abbhantare. Evaṃnāmakanti ‘‘susīmo’’ti evaṃnāmakaṃ. Ekaṃ puttameva aññataraṃ attano puttameva.
સુસીમસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Susīmasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. સુસીમસુત્તં • 2. Susīmasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨. સુસીમસુત્તવણ્ણના • 2. Susīmasuttavaṇṇanā