Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૩. સુતનુસુત્તવણ્ણના

    3. Sutanusuttavaṇṇanā

    ૯૦૧. ઇમાય પાળિયાતિ ઇમાય હીનત્તિકપાળિયા. ઇમે ધમ્મા હીના લામકટ્ઠેન. ઇમે ધમ્મા મજ્ઝિમા હીનપણીતાનં મજ્ઝે ભવાતિ. ઉત્તમટ્ઠેન અત્તપ્પકટ્ઠેન પધાનભાવં નીતાતિ પણીતા.

    901.Imāya pāḷiyāti imāya hīnattikapāḷiyā. Ime dhammā hīnā lāmakaṭṭhena. Ime dhammā majjhimā hīnapaṇītānaṃ majjhe bhavāti. Uttamaṭṭhena attappakaṭṭhena padhānabhāvaṃ nītāti paṇītā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. સુતનુસુત્તં • 3. Sutanusuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩. સુતનુસુત્તવણ્ણના • 3. Sutanusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact