Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૧. સુતવન્તસુત્તવણ્ણના

    11. Sutavantasuttavaṇṇanā

    ૧૨૩. તથા એકાદસમે. દસમસ્મિઞ્હિ ‘‘સીલવતા’’તિ ચતુપારિસુદ્ધિસીલં વુત્તં, ઇધ સુતવતાતિ કમ્મટ્ઠાનસુતં ઇદમેવ નાનાકરણં. એકાદસમં.

    123. Tathā ekādasame. Dasamasmiñhi ‘‘sīlavatā’’ti catupārisuddhisīlaṃ vuttaṃ, idha sutavatāti kammaṭṭhānasutaṃ idameva nānākaraṇaṃ. Ekādasamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૧. સુતવન્તસુત્તં • 11. Sutavantasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૧. સુતવન્તસુત્તવણ્ણના • 11. Sutavantasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact