Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    સુત્તનિપાત-અટ્ઠકથા • Suttanipāta-aṭṭhakathā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ૧. ઉરગવગ્ગો • 1. Uragavaggo

    ૧. ઉરગસુત્તવણ્ણના • 1. Uragasuttavaṇṇanā

    ૨. ધનિયસુત્તવણ્ણના • 2. Dhaniyasuttavaṇṇanā

    ૩. ખગ્ગવિસાણસુત્તવણ્ણના • 3. Khaggavisāṇasuttavaṇṇanā

    ૪. કસિભારદ્વાજસુત્તવણ્ણના • 4. Kasibhāradvājasuttavaṇṇanā

    ૫. ચુન્દસુત્તવણ્ણના • 5. Cundasuttavaṇṇanā

    ૬. પરાભવસુત્તવણ્ણના • 6. Parābhavasuttavaṇṇanā

    ૭. અગ્ગિકભારદ્વાજસુત્તવણ્ણના • 7. Aggikabhāradvājasuttavaṇṇanā

    ૮. મેત્તસુત્તવણ્ણના • 8. Mettasuttavaṇṇanā

    ૯. હેમવતસુત્તવણ્ણના • 9. Hemavatasuttavaṇṇanā

    ૧૦. આળવકસુત્તવણ્ણના • 10. Āḷavakasuttavaṇṇanā

    ૧૧. વિજયસુત્તવણ્ણના • 11. Vijayasuttavaṇṇanā

    ૧૨. મુનિસુત્તવણ્ણના • 12. Munisuttavaṇṇanā

    ૨. ચૂળવગ્ગો • 2. Cūḷavaggo

    ૧. રતનસુત્તવણ્ણના • 1. Ratanasuttavaṇṇanā

    ૨. આમગન્ધસુત્તવણ્ણના • 2. Āmagandhasuttavaṇṇanā

    ૩. હિરિસુત્તવણ્ણના • 3. Hirisuttavaṇṇanā

    ૪. મઙ્ગલસુત્તવણ્ણના • 4. Maṅgalasuttavaṇṇanā

    ૫. સૂચિલોમસુત્તવણ્ણના • 5. Sūcilomasuttavaṇṇanā

    ૬. કપિલસુત્ત-(ધમ્મચરિયસુત્ત)-વણ્ણના • 6. Kapilasutta-(dhammacariyasutta)-vaṇṇanā

    ૭. બ્રાહ્મણધમ્મિકસુત્તવણ્ણના • 7. Brāhmaṇadhammikasuttavaṇṇanā

    ૮. ધમ્મસુત્ત-(નાવાસુત્ત)-વણ્ણના • 8. Dhammasutta-(nāvāsutta)-vaṇṇanā

    ૯. કિંસીલસુત્તવણ્ણના • 9. Kiṃsīlasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉટ્ઠાનસુત્તવણ્ણના • 10. Uṭṭhānasuttavaṇṇanā

    ૧૧. રાહુલસુત્તવણ્ણના • 11. Rāhulasuttavaṇṇanā

    ૧૨. નિગ્રોધકપ્પસુત્ત-(વઙ્ગીસસુત્ત)-વણ્ણના • 12. Nigrodhakappasutta-(vaṅgīsasutta)-vaṇṇanā

    ૧૩. સમ્માપરિબ્બાજનીયસુત્ત-(મહાસમયસુત્ત)-વણ્ણના • 13. Sammāparibbājanīyasutta-(mahāsamayasutta)-vaṇṇanā

    ૧૪. ધમ્મિકસુત્તવણ્ણના • 14. Dhammikasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાવગ્ગો • 3. Mahāvaggo

    ૧. પબ્બજ્જાસુત્તવણ્ણના • 1. Pabbajjāsuttavaṇṇanā

    ૨. પધાનસુત્તવણ્ણના • 2. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૩. સુભાસિતસુત્તવણ્ણના • 3. Subhāsitasuttavaṇṇanā

    ૪. પૂરળાસસુત્ત-(સુન્દરિકભારદ્વાજસુત્ત)-વણ્ણના • 4. Pūraḷāsasutta-(sundarikabhāradvājasutta)-vaṇṇanā

    ૫. માઘસુત્તવણ્ણના • 5. Māghasuttavaṇṇanā

    ૬. સભિયસુત્તવણ્ણના • 6. Sabhiyasuttavaṇṇanā

    ૭. સેલસુત્તવણ્ણના • 7. Selasuttavaṇṇanā

    ૮. સલ્લસુત્તવણ્ણના • 8. Sallasuttavaṇṇanā

    ૯. વાસેટ્ઠસુત્તવણ્ણના • 9. Vāseṭṭhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. કોકાલિકસુત્તવણ્ણના • 10. Kokālikasuttavaṇṇanā

    ૧૧. નાલકસુત્તવણ્ણના • 11. Nālakasuttavaṇṇanā

    ૧૨. દ્વયતાનુપસ્સનાસુત્તવણ્ણના • 12. Dvayatānupassanāsuttavaṇṇanā

    ૪. અટ્ઠકવગ્ગો • 4. Aṭṭhakavaggo

    ૧. કામસુત્તવણ્ણના • 1. Kāmasuttavaṇṇanā

    ૨. ગુહટ્ઠકસુત્તવણ્ણના • 2. Guhaṭṭhakasuttavaṇṇanā

    ૩. દુટ્ઠટ્ઠકસુત્તવણ્ણના • 3. Duṭṭhaṭṭhakasuttavaṇṇanā

    ૪. સુદ્ધટ્ઠકસુત્તવણ્ણના • 4. Suddhaṭṭhakasuttavaṇṇanā

    ૫. પરમટ્ઠકસુત્તવણ્ણના • 5. Paramaṭṭhakasuttavaṇṇanā

    ૬. જરાસુત્તવણ્ણના • 6. Jarāsuttavaṇṇanā

    ૭. તિસ્સમેત્તેય્યસુત્તવણ્ણના • 7. Tissametteyyasuttavaṇṇanā

    ૮. પસૂરસુત્તવણ્ણના • 8. Pasūrasuttavaṇṇanā

    ૯. માગણ્ડિયસુત્તવણ્ણના • 9. Māgaṇḍiyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પુરાભેદસુત્તવણ્ણના • 10. Purābhedasuttavaṇṇanā

    ૧૧. કલહવિવાદસુત્તવણ્ણના • 11. Kalahavivādasuttavaṇṇanā

    ૧૨. ચૂળબ્યૂહસુત્તવણ્ણના • 12. Cūḷabyūhasuttavaṇṇanā

    ૧૩. મહાબ્યૂહસુત્તવણ્ણના • 13. Mahābyūhasuttavaṇṇanā

    ૧૪. તુવટકસુત્તવણ્ણના • 14. Tuvaṭakasuttavaṇṇanā

    ૧૫. અત્તદણ્ડસુત્તવણ્ણના • 15. Attadaṇḍasuttavaṇṇanā

    ૧૬. સારિપુત્તસુત્તવણ્ણના • 16. Sāriputtasuttavaṇṇanā

    ૫. પારાયનવગ્ગો • 5. Pārāyanavaggo

    વત્થુગાથાવણ્ણના • Vatthugāthāvaṇṇanā

    ૧. અજિતસુત્તવણ્ણના • 1. Ajitasuttavaṇṇanā

    ૨. તિસ્સમેત્તેય્યસુત્તવણ્ણના • 2. Tissametteyyasuttavaṇṇanā

    ૩. પુણ્ણકસુત્તવણ્ણના • 3. Puṇṇakasuttavaṇṇanā

    ૪. મેત્તગૂસુત્તવણ્ણના • 4. Mettagūsuttavaṇṇanā

    ૫. ધોતકસુત્તવણ્ણના • 5. Dhotakasuttavaṇṇanā

    ૬. ઉપસીવસુત્તવણ્ણના • 6. Upasīvasuttavaṇṇanā

    ૭. નન્દસુત્તવણ્ણના • 7. Nandasuttavaṇṇanā

    ૮. હેમકસુત્તવણ્ણના • 8. Hemakasuttavaṇṇanā

    ૯. તોદેય્યસુત્તવણ્ણના • 9. Todeyyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. કપ્પસુત્તવણ્ણના • 10. Kappasuttavaṇṇanā

    ૧૧. જતુકણ્ણિસુત્તવણ્ણના • 11. Jatukaṇṇisuttavaṇṇanā

    ૧૨. ભદ્રાવુધસુત્તવણ્ણના • 12. Bhadrāvudhasuttavaṇṇanā

    ૧૩. ઉદયસુત્તવણ્ણના • 13. Udayasuttavaṇṇanā

    ૧૪. પોસાલસુત્તવણ્ણના • 14. Posālasuttavaṇṇanā

    ૧૫. મોઘરાજસુત્તવણ્ણના • 15. Mogharājasuttavaṇṇanā

    ૧૬. પિઙ્ગિયસુત્તવણ્ણના • 16. Piṅgiyasuttavaṇṇanā

    પારાયનત્થુતિગાથાવણ્ણના • Pārāyanatthutigāthāvaṇṇanā

    પારાયનાનુગીતિગાથાવણ્ણના • Pārāyanānugītigāthāvaṇṇanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact