Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    સુત્તનિપાતપાળિ • Suttanipātapāḷi

    ૧. ઉરગવગ્ગો • 1. Uragavaggo

    ૧. ઉરગસુત્તં • 1. Uragasuttaṃ

    ૨. ધનિયસુત્તં • 2. Dhaniyasuttaṃ

    ૩. ખગ્ગવિસાણસુત્તં • 3. Khaggavisāṇasuttaṃ

    ૪. કસિભારદ્વાજસુત્તં • 4. Kasibhāradvājasuttaṃ

    ૫. ચુન્દસુત્તં • 5. Cundasuttaṃ

    ૬. પરાભવસુત્તં • 6. Parābhavasuttaṃ

    ૭. વસલસુત્તં • 7. Vasalasuttaṃ

    ૮. મેત્તસુત્તં • 8. Mettasuttaṃ

    ૯. હેમવતસુત્તં • 9. Hemavatasuttaṃ

    ૧૦. આળવકસુત્તં • 10. Āḷavakasuttaṃ

    ૧૧. વિજયસુત્તં • 11. Vijayasuttaṃ

    ૧૨. મુનિસુત્તં • 12. Munisuttaṃ

    ૨. ચૂળવગ્ગો • 2. Cūḷavaggo

    ૧. રતનસુત્તં • 1. Ratanasuttaṃ

    ૨. આમગન્ધસુત્તં • 2. Āmagandhasuttaṃ

    ૩. હિરિસુત્તં • 3. Hirisuttaṃ

    ૪. મઙ્ગલસુત્તં • 4. Maṅgalasuttaṃ

    ૫. સૂચિલોમસુત્તં • 5. Sūcilomasuttaṃ

    ૬. ધમ્મચરિયસુત્તં • 6. Dhammacariyasuttaṃ

    ૭. બ્રાહ્મણધમ્મિકસુત્તં • 7. Brāhmaṇadhammikasuttaṃ

    ૮. નાવાસુત્તં • 8. Nāvāsuttaṃ

    ૯. કિંસીલસુત્તં • 9. Kiṃsīlasuttaṃ

    ૧૦. ઉટ્ઠાનસુત્તં • 10. Uṭṭhānasuttaṃ

    ૧૧. રાહુલસુત્તં • 11. Rāhulasuttaṃ

    ૧૨. નિગ્રોધકપ્પસુત્તં • 12. Nigrodhakappasuttaṃ

    ૧૩. સમ્માપરિબ્બાજનીયસુત્તં • 13. Sammāparibbājanīyasuttaṃ

    ૧૪. ધમ્મિકસુત્તં • 14. Dhammikasuttaṃ

    ૩. મહાવગ્ગો • 3. Mahāvaggo

    ૧. પબ્બજ્જાસુત્તં • 1. Pabbajjāsuttaṃ

    ૨. પધાનસુત્તં • 2. Padhānasuttaṃ

    ૩. સુભાસિતસુત્તં • 3. Subhāsitasuttaṃ

    ૪. સુન્દરિકભારદ્વાજસુત્તં • 4. Sundarikabhāradvājasuttaṃ

    ૫. માઘસુત્તં • 5. Māghasuttaṃ

    ૬. સભિયસુત્તં • 6. Sabhiyasuttaṃ

    ૭. સેલસુત્તં • 7. Selasuttaṃ

    ૮. સલ્લસુત્તં • 8. Sallasuttaṃ

    ૯. વાસેટ્ઠસુત્તં • 9. Vāseṭṭhasuttaṃ

    ૧૦. કોકાલિકસુત્તં • 10. Kokālikasuttaṃ

    ૧૧. નાલકસુત્તં • 11. Nālakasuttaṃ

    ૧૨. દ્વયતાનુપસ્સનાસુત્તં • 12. Dvayatānupassanāsuttaṃ

    ૪. અટ્ઠકવગ્ગો • 4. Aṭṭhakavaggo

    ૧. કામસુત્તં • 1. Kāmasuttaṃ

    ૨. ગુહટ્ઠકસુત્તં • 2. Guhaṭṭhakasuttaṃ

    ૩. દુટ્ઠટ્ઠકસુત્તં • 3. Duṭṭhaṭṭhakasuttaṃ

    ૪. સુદ્ધટ્ઠકસુત્તં • 4. Suddhaṭṭhakasuttaṃ

    ૫. પરમટ્ઠકસુત્તં • 5. Paramaṭṭhakasuttaṃ

    ૬. જરાસુત્તં • 6. Jarāsuttaṃ

    ૭. તિસ્સમેત્તેય્યસુત્તં • 7. Tissametteyyasuttaṃ

    ૮. પસૂરસુત્તં • 8. Pasūrasuttaṃ

    ૯. માગણ્ડિયસુત્તં • 9. Māgaṇḍiyasuttaṃ

    ૧૦. પુરાભેદસુત્તં • 10. Purābhedasuttaṃ

    ૧૧. કલહવિવાદસુત્તં • 11. Kalahavivādasuttaṃ

    ૧૨. ચૂળબ્યૂહસુત્તં • 12. Cūḷabyūhasuttaṃ

    ૧૩. મહાબ્યૂહસુત્તં • 13. Mahābyūhasuttaṃ

    ૧૪. તુવટકસુત્તં • 14. Tuvaṭakasuttaṃ

    ૧૫. અત્તદણ્ડસુત્તં • 15. Attadaṇḍasuttaṃ

    ૧૬. સારિપુત્તસુત્તં • 16. Sāriputtasuttaṃ

    ૫. પારાયનવગ્ગો • 5. Pārāyanavaggo

    વત્થુગાથા • Vatthugāthā

    ૧. અજિતમાણવપુચ્છા • 1. Ajitamāṇavapucchā

    ૨. તિસ્સમેત્તેય્યમાણવપુચ્છા • 2. Tissametteyyamāṇavapucchā

    ૩. પુણ્ણકમાણવપુચ્છા • 3. Puṇṇakamāṇavapucchā

    ૪. મેત્તગૂમાણવપુચ્છા • 4. Mettagūmāṇavapucchā

    ૫. ધોતકમાણવપુચ્છા • 5. Dhotakamāṇavapucchā

    ૬. ઉપસીવમાણવપુચ્છા • 6. Upasīvamāṇavapucchā

    ૭. નન્દમાણવપુચ્છા • 7. Nandamāṇavapucchā

    ૮. હેમકમાણવપુચ્છા • 8. Hemakamāṇavapucchā

    ૯. તોદેય્યમાણવપુચ્છા • 9. Todeyyamāṇavapucchā

    ૧૦. કપ્પમાણવપુચ્છા • 10. Kappamāṇavapucchā

    ૧૧. જતુકણ્ણિમાણવપુચ્છા • 11. Jatukaṇṇimāṇavapucchā

    ૧૨. ભદ્રાવુધમાણવપુચ્છા • 12. Bhadrāvudhamāṇavapucchā

    ૧૩. ઉદયમાણવપુચ્છા • 13. Udayamāṇavapucchā

    ૧૪. પોસાલમાણવપુચ્છા • 14. Posālamāṇavapucchā

    ૧૫. મોઘરાજમાણવપુચ્છા • 15. Mogharājamāṇavapucchā

    ૧૬. પિઙ્ગિયમાણવપુચ્છા • 16. Piṅgiyamāṇavapucchā

    પારાયનત્થુતિગાથા • Pārāyanatthutigāthā

    પારાયનાનુગીતિગાથા • Pārāyanānugītigāthā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact