Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૨. દુતિયવગ્ગો

    2. Dutiyavaggo

    ૧-૨. સુવણ્ણપાતિસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Suvaṇṇapātisuttādivaṇṇanā

    ૧૬૭-૧૬૮. ચાલેતું ન સક્કોતિ સીલપબ્બતસન્નિસ્સિતત્તા. અઞ્ઞં વા કિચ્ચં કરોતિ પગેવ સીલસ્સ છડ્ડિતત્તા. તતિયાદીસુ અપુબ્બં નત્થિ.

    167-168.Cāletuṃ na sakkoti sīlapabbatasannissitattā. Aññaṃ vā kiccaṃ karoti pageva sīlassa chaḍḍitattā. Tatiyādīsu apubbaṃ natthi.

    સુવણ્ણપાતિસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Suvaṇṇapātisuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.

    દુતિયવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dutiyavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. સુવણ્ણપાતિસુત્તં • 1. Suvaṇṇapātisuttaṃ
    ૨. રૂપિયપાતિસુત્તં • 2. Rūpiyapātisuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૨. સુવણ્ણપાતિસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Suvaṇṇapātisuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact