Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. તથસુત્તવણ્ણના

    7. Tathasuttavaṇṇanā

    ૧૦૯૭. સત્તમે તસ્મા અરિયસચ્ચાનીતિ યસ્મા તથાનિ અવિતથાનિ અનઞ્ઞથાનિ, તસ્મા અરિયાનં સચ્ચાનીતિ વુચ્ચન્તિ. ન હિ વિતથાનિ અરિયા અરિયસચ્ચતો પટિવિજ્ઝન્તિ.

    1097. Sattame tasmā ariyasaccānīti yasmā tathāni avitathāni anaññathāni, tasmā ariyānaṃ saccānīti vuccanti. Na hi vitathāni ariyā ariyasaccato paṭivijjhanti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. તથસુત્તં • 7. Tathasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. તથસુત્તવણ્ણના • 7. Tathasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact