Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૧. તતિયછફસ્સાયતનસુત્તવણ્ણના

    11. Tatiyachaphassāyatanasuttavaṇṇanā

    ૭૩. એકાદસમે અનસ્સસન્તિ નટ્ઠો, પનસ્સસન્તિ અતિનટ્ઠો. સેસં વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બન્તિ.

    73. Ekādasame anassasanti naṭṭho, panassasanti atinaṭṭho. Sesaṃ vuttanayeneva veditabbanti.

    મિગજાલવગ્ગો સત્તમો.

    Migajālavaggo sattamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૧. તતિયછફસ્સાયતનસુત્તં • 11. Tatiyachaphassāyatanasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૧. તતિયછફસ્સાયતનસુત્તવણ્ણના • 11. Tatiyachaphassāyatanasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact