Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૭. તતિયજનસુત્તવણ્ણના

    7. Tatiyajanasuttavaṇṇanā

    ૫૭. નિપ્ફત્તીતિ ઇટ્ઠાનિટ્ઠવિપાકાનં નિપ્ફજ્જનતો નિપ્ફત્તિ. તતો એવ અવસ્સયો, નિપ્ફત્તિતવિપાકસ્સ અવસ્સયો અધિટ્ઠાનં કારણન્તિ અત્થો.

    57.Nipphattīti iṭṭhāniṭṭhavipākānaṃ nipphajjanato nipphatti. Tato eva avassayo, nipphattitavipākassa avassayo adhiṭṭhānaṃ kāraṇanti attho.

    તતિયજનસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Tatiyajanasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. તતિયજનસુત્તં • 7. Tatiyajanasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૫-૭. પઠમજનસુત્તાદિવણ્ણના • 5-7. Paṭhamajanasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact