Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૭. તતિયસમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના

    7. Tatiyasamaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૧૭૬. એવમાદીતિ આદિ-સદ્દેન બાહુસચ્ચસંવરસીલાદીનં સઙ્ગહો દટ્ઠબ્બો. લાભસક્કારસ્સ સમુદયં ઉપ્પત્તિકારણં સમુદયસચ્ચવસેન દુક્ખસચ્ચસ્સ ઉપ્પત્તિહેતુતાવસેન.

    176.Evamādīti ādi-saddena bāhusaccasaṃvarasīlādīnaṃ saṅgaho daṭṭhabbo. Lābhasakkārassa samudayaṃ uppattikāraṇaṃ samudayasaccavasena dukkhasaccassa uppattihetutāvasena.

    તતિયસમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Tatiyasamaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. તતિયસમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 7. Tatiyasamaṇabrāhmaṇasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭. તતિયસમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 7. Tatiyasamaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact