Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    ૧. એકકનિપાતો • 1. Ekakanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. સુભૂતિત્થેરગાથા • 1. Subhūtittheragāthā

    ૨. મહાકોટ્ઠિકત્થેરગાથા • 2. Mahākoṭṭhikattheragāthā

    ૩. કઙ્ખારેવતત્થેરગાથા • 3. Kaṅkhārevatattheragāthā

    ૪. પુણ્ણત્થેરગાથા • 4. Puṇṇattheragāthā

    ૫. દબ્બત્થેરગાથા • 5. Dabbattheragāthā

    ૬. સીતવનિયત્થેરગાથા • 6. Sītavaniyattheragāthā

    ૭. ભલ્લિયત્થેરગાથા • 7. Bhalliyattheragāthā

    ૮. વીરત્થેરગાથા • 8. Vīrattheragāthā

    ૯. પિલિન્દવચ્છત્થેરગાથા • 9. Pilindavacchattheragāthā

    ૧૦. પુણ્ણમાસત્થેરગાથા • 10. Puṇṇamāsattheragāthā

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧. ચૂળવચ્છત્થેરગાથા • 1. Cūḷavacchattheragāthā

    ૨. મહાવચ્છત્થેરગાથા • 2. Mahāvacchattheragāthā

    ૩. વનવચ્છત્થેરગાથા • 3. Vanavacchattheragāthā

    ૪. સિવકસામણેરગાથા • 4. Sivakasāmaṇeragāthā

    ૫. કુણ્ડધાનત્થેરગાથા • 5. Kuṇḍadhānattheragāthā

    ૬. બેલટ્ઠસીસત્થેરગાથા • 6. Belaṭṭhasīsattheragāthā

    ૭. દાસકત્થેરગાથા • 7. Dāsakattheragāthā

    ૮. સિઙ્ગાલપિતુત્થેરગાથા • 8. Siṅgālapituttheragāthā

    ૯. કુલત્થેરગાથા • 9. Kulattheragāthā

    ૧૦. અજિતત્થેરગાથા • 10. Ajitattheragāthā

    ૩. તતિયવગ્ગો • 3. Tatiyavaggo

    ૧. નિગ્રોધત્થેરગાથા • 1. Nigrodhattheragāthā

    ૨. ચિત્તકત્થેરગાથા • 2. Cittakattheragāthā

    ૩. ગોસાલત્થેરગાથા • 3. Gosālattheragāthā

    ૪. સુગન્ધત્થેરગાથા • 4. Sugandhattheragāthā

    ૫. નન્દિયત્થેરગાથા • 5. Nandiyattheragāthā

    ૬. અભયત્થેરગાથા • 6. Abhayattheragāthā

    ૭. લોમસકઙ્ગિયત્થેરગાથા • 7. Lomasakaṅgiyattheragāthā

    ૮. જમ્બુગામિકપુત્તત્થેરગાથા • 8. Jambugāmikaputtattheragāthā

    ૯. હારિતત્થેરગાથા • 9. Hāritattheragāthā

    ૧૦. ઉત્તિયત્થેરગાથા • 10. Uttiyattheragāthā

    ૪. ચતુત્થવગ્ગો • 4. Catutthavaggo

    ૧. ગહ્વરતીરિયત્થેરગાથા • 1. Gahvaratīriyattheragāthā

    ૨. સુપ્પિયત્થેરગાથા • 2. Suppiyattheragāthā

    ૩. સોપાકત્થેરગાથા • 3. Sopākattheragāthā

    ૪. પોસિયત્થેરગાથા • 4. Posiyattheragāthā

    ૫. સામઞ્ઞકાનિત્થેરગાથા • 5. Sāmaññakānittheragāthā

    ૬. કુમાપુત્તત્થેરગાથા • 6. Kumāputtattheragāthā

    ૭. કુમાપુત્તસહાયકત્થેરગાથા • 7. Kumāputtasahāyakattheragāthā

    ૮. ગવમ્પતિત્થેરગાથા • 8. Gavampatittheragāthā

    ૯. તિસ્સત્થેરગાથા • 9. Tissattheragāthā

    ૧૦. વડ્ઢમાનત્થેરગાથા • 10. Vaḍḍhamānattheragāthā

    ૫. પઞ્ચમવગ્ગો • 5. Pañcamavaggo

    ૧. સિરિવડ્ઢત્થેરગાથા • 1. Sirivaḍḍhattheragāthā

    ૨. ખદિરવનિયત્થેરગાથા • 2. Khadiravaniyattheragāthā

    ૩. સુમઙ્ગલત્થેરગાથા • 3. Sumaṅgalattheragāthā

    ૪. સાનુત્થેરગાથા • 4. Sānuttheragāthā

    ૫. રમણીયવિહારિત્થેરગાથા • 5. Ramaṇīyavihārittheragāthā

    ૬. સમિદ્ધિત્થેરગાથા • 6. Samiddhittheragāthā

    ૭. ઉજ્જયત્થેરગાથા • 7. Ujjayattheragāthā

    ૮. સઞ્જયત્થેરગાથા • 8. Sañjayattheragāthā

    ૯. રામણેય્યકત્થેરગાથા • 9. Rāmaṇeyyakattheragāthā

    ૧૦. વિમલત્થેરગાથા • 10. Vimalattheragāthā

    ૬. છટ્ઠવગ્ગો • 6. Chaṭṭhavaggo

    ૧. ગોધિકત્થેરગાથા • 1. Godhikattheragāthā

    ૨. સુબાહુત્થેરગાથા • 2. Subāhuttheragāthā

    ૩. વલ્લિયત્થેરગાથા • 3. Valliyattheragāthā

    ૪. ઉત્તિયત્થેરગાથા • 4. Uttiyattheragāthā

    ૫. અઞ્જનવનિયત્થેરગાથા • 5. Añjanavaniyattheragāthā

    ૬. કુટિવિહારિત્થેરગાથા • 6. Kuṭivihārittheragāthā

    ૭. દુતિયકુટિવિહારિત્થેરગાથા • 7. Dutiyakuṭivihārittheragāthā

    ૮. રમણીયકુટિકત્થેરગાથા • 8. Ramaṇīyakuṭikattheragāthā

    ૯. કોસલવિહારિત્થેરગાથા • 9. Kosalavihārittheragāthā

    ૧૦. સીવલિત્થેરગાથા • 10. Sīvalittheragāthā

    ૭. સત્તમવગ્ગો • 7. Sattamavaggo

    ૧. વપ્પત્થેરગાથા • 1. Vappattheragāthā

    ૨. વજ્જિપુત્તત્થેરગાથા • 2. Vajjiputtattheragāthā

    ૩. પક્ખત્થેરગાથા • 3. Pakkhattheragāthā

    ૪. વિમલકોણ્ડઞ્ઞત્થેરગાથા • 4. Vimalakoṇḍaññattheragāthā

    ૫. ઉક્ખેપકતવચ્છત્થેરગાથા • 5. Ukkhepakatavacchattheragāthā

    ૬. મેઘિયત્થેરગાથા • 6. Meghiyattheragāthā

    ૭. એકધમ્મસવનીયત્થેરગાથા • 7. Ekadhammasavanīyattheragāthā

    ૮. એકુદાનિયત્થેરગાથા • 8. Ekudāniyattheragāthā

    ૯. છન્નત્થેરગાથા • 9. Channattheragāthā

    ૧૦. પુણ્ણત્થેરગાથા • 10. Puṇṇattheragāthā

    ૮. અટ્ઠમવગ્ગો • 8. Aṭṭhamavaggo

    ૧. વચ્છપાલત્થેરગાથા • 1. Vacchapālattheragāthā

    ૨. આતુમત્થેરગાથા • 2. Ātumattheragāthā

    ૩. માણવત્થેરગાથા • 3. Māṇavattheragāthā

    ૪. સુયામનત્થેરગાથા • 4. Suyāmanattheragāthā

    ૫. સુસારદત્થેરગાથા • 5. Susāradattheragāthā

    ૬. પિયઞ્જહત્થેરગાથા • 6. Piyañjahattheragāthā

    ૭. હત્થારોહપુત્તત્થેરગાથા • 7. Hatthārohaputtattheragāthā

    ૮. મેણ્ડસિરત્થેરગાથા • 8. Meṇḍasirattheragāthā

    ૯. રક્ખિતત્થેરગાથા • 9. Rakkhitattheragāthā

    ૧૦. ઉગ્ગત્થેરગાથા • 10. Uggattheragāthā

    ૯. નવમવગ્ગો • 9. Navamavaggo

    ૧. સમિતિગુત્તત્થેરગાથા • 1. Samitiguttattheragāthā

    ૨. કસ્સપત્થેરગાથા • 2. Kassapattheragāthā

    ૩. સીહત્થેરગાથા • 3. Sīhattheragāthā

    ૪. નીતત્થેરગાથા • 4. Nītattheragāthā

    ૫. સુનાગત્થેરગાથા • 5. Sunāgattheragāthā

    ૬. નાગિતત્થેરગાથા • 6. Nāgitattheragāthā

    ૭. પવિટ્ઠત્થેરગાથા • 7. Paviṭṭhattheragāthā

    ૮. અજ્જુનત્થેરગાથા • 8. Ajjunattheragāthā

    ૯. (પઠમ)-દેવસભત્થેરગાથા • 9. (Paṭhama)-devasabhattheragāthā

    ૧૦. સામિદત્તત્થેરગાથા • 10. Sāmidattattheragāthā

    ૧૦. દસમવગ્ગો • 10. Dasamavaggo

    ૧. પરિપુણ્ણકત્થેરગાથા • 1. Paripuṇṇakattheragāthā

    ૨. વિજયત્થેરગાથા • 2. Vijayattheragāthā

    ૩. એરકત્થેરગાથા • 3. Erakattheragāthā

    ૪. મેત્તજિત્થેરગાથા • 4. Mettajittheragāthā

    ૫. ચક્ખુપાલત્થેરગાથા • 5. Cakkhupālattheragāthā

    ૬. ખણ્ડસુમનત્થેરગાથા • 6. Khaṇḍasumanattheragāthā

    ૭. તિસ્સત્થેરગાથા • 7. Tissattheragāthā

    ૮. અભયત્થેરગાથા • 8. Abhayattheragāthā

    ૯. ઉત્તિયત્થેરગાથા • 9. Uttiyattheragāthā

    ૧૦. (દુતિય)-દેવસભત્થેરગાથા • 10. (Dutiya)-devasabhattheragāthā

    ૧૧. એકાદસમવગ્ગો • 11. Ekādasamavaggo

    ૧. બેલટ્ઠાનિકત્થેરગાથા • 1. Belaṭṭhānikattheragāthā

    ૨. સેતુચ્છત્થેરગાથા • 2. Setucchattheragāthā

    ૩. બન્ધુરત્થેરગાથા • 3. Bandhurattheragāthā

    ૪. ખિતકત્થેરગાથા • 4. Khitakattheragāthā

    ૫. મલિતવમ્ભત્થેરગાથા • 5. Malitavambhattheragāthā

    ૬. સુહેમન્તત્થેરગાથા • 6. Suhemantattheragāthā

    ૭. ધમ્મસવત્થેરગાથા • 7. Dhammasavattheragāthā

    ૮. ધમ્મસવપિતુત્થેરગાથા • 8. Dhammasavapituttheragāthā

    ૯. સઙ્ઘરક્ખિતત્થેરગાથા • 9. Saṅgharakkhitattheragāthā

    ૧૦. ઉસભત્થેરગાથા • 10. Usabhattheragāthā

    ૧૨. દ્વાદસમવગ્ગો • 12. Dvādasamavaggo

    ૧. જેન્તત્થેરગાથા • 1. Jentattheragāthā

    ૨. વચ્છગોત્તત્થેરગાથા • 2. Vacchagottattheragāthā

    ૩. વનવચ્છત્થેરગાથા • 3. Vanavacchattheragāthā

    ૪. અધિમુત્તત્થેરગાથા • 4. Adhimuttattheragāthā

    ૫. મહાનામત્થેરગાથા • 5. Mahānāmattheragāthā

    ૬. પારાપરિયત્થેરગાથા • 6. Pārāpariyattheragāthā

    ૭. યસત્થેરગાથા • 7. Yasattheragāthā

    ૮. કિમિલત્થેરગાથા • 8. Kimilattheragāthā

    ૯. વજ્જિપુત્તત્થેરગાથા • 9. Vajjiputtattheragāthā

    ૧૦. ઇસિદત્તત્થેરગાથા • 10. Isidattattheragāthā

    ૨. દુકનિપાતો • 2. Dukanipāto

    ૧. પઠમવગ્ગો • 1. Paṭhamavaggo

    ૧. ઉત્તરત્થેરગાથા • 1. Uttarattheragāthā

    ૨. પિણ્ડોલભારદ્વાજત્થેરગાથા • 2. Piṇḍolabhāradvājattheragāthā

    ૩. વલ્લિયત્થેરગાથા • 3. Valliyattheragāthā

    ૪. ગઙ્ગાતીરિયત્થેરગાથા • 4. Gaṅgātīriyattheragāthā

    ૫. અજિનત્થેરગાથા • 5. Ajinattheragāthā

    ૬. મેળજિનત્થેરગાથા • 6. Meḷajinattheragāthā

    ૭. રાધત્થેરગાથા • 7. Rādhattheragāthā

    ૮. સુરાધત્થેરગાથા • 8. Surādhattheragāthā

    ૯. ગોતમત્થેરગાથા • 9. Gotamattheragāthā

    ૧૦. વસભત્થેરગાથા • 10. Vasabhattheragāthā

    ૨. દુતિયવગ્ગો • 2. Dutiyavaggo

    ૧. મહાચુન્દત્થેરગાથા • 1. Mahācundattheragāthā

    ૨. જોતિદાસત્થેરગાથા • 2. Jotidāsattheragāthā

    ૩. હેરઞ્ઞકાનિત્થેરગાથા • 3. Heraññakānittheragāthā

    ૪. સોમમિત્તત્થેરગાથા • 4. Somamittattheragāthā

    ૫. સબ્બમિત્તત્થેરગાથા • 5. Sabbamittattheragāthā

    ૬. મહાકાળત્થેરગાથા • 6. Mahākāḷattheragāthā

    ૭. તિસ્સત્થેરગાથા • 7. Tissattheragāthā

    ૮. કિમિલત્થેરગાથા • 8. Kimilattheragāthā

    ૯. નન્દત્થેરગાથા • 9. Nandattheragāthā

    ૧૦. સિરિમત્થેરગાથા • 10. Sirimattheragāthā

    ૩. તતિયવગ્ગો • 3. Tatiyavaggo

    ૧. ઉત્તરત્થેરગાથા • 1. Uttarattheragāthā

    ૨. ભદ્દજિત્થેરગાથા • 2. Bhaddajittheragāthā

    ૩. સોભિતત્થેરગાથા • 3. Sobhitattheragāthā

    ૪. વલ્લિયત્થેરગાથા • 4. Valliyattheragāthā

    ૫. વીતસોકત્થેરગાથા • 5. Vītasokattheragāthā

    ૬. પુણ્ણમાસત્થેરગાથા • 6. Puṇṇamāsattheragāthā

    ૭. નન્દકત્થેરગાથા • 7. Nandakattheragāthā

    ૮. ભરતત્થેરગાથા • 8. Bharatattheragāthā

    ૯. ભારદ્વાજત્થેરગાથા • 9. Bhāradvājattheragāthā

    ૧૦. કણ્હદિન્નત્થેરગાથા • 10. Kaṇhadinnattheragāthā

    ૪. ચતુત્થવગ્ગો • 4. Catutthavaggo

    ૧. મિગસિરત્થેરગાથા • 1. Migasirattheragāthā

    ૨. સિવકત્થેરગાથા • 2. Sivakattheragāthā

    ૩. ઉપવાણત્થેરગાથા • 3. Upavāṇattheragāthā

    ૪. ઇસિદિન્નત્થેરગાથા • 4. Isidinnattheragāthā

    ૫. સમ્બુલકચ્ચાનત્થેરગાથા • 5. Sambulakaccānattheragāthā

    ૬. નિતકત્થેરગાથા • 6. Nitakattheragāthā

    ૭. સોણપોટિરિયત્થેરગાથા • 7. Soṇapoṭiriyattheragāthā

    ૮. નિસભત્થેરગાથા • 8. Nisabhattheragāthā

    ૯. ઉસભત્થેરગાથા • 9. Usabhattheragāthā

    ૧૦. કપ્પટકુરત્થેરગાથા • 10. Kappaṭakurattheragāthā

    ૫. પઞ્ચમવગ્ગો • 5. Pañcamavaggo

    ૧. કુમારકસ્સપત્થેરગાથા • 1. Kumārakassapattheragāthā

    ૨. ધમ્મપાલત્થેરગાથા • 2. Dhammapālattheragāthā

    ૩. બ્રહ્માલિત્થેરગાથા • 3. Brahmālittheragāthā

    ૪. મોઘરાજત્થેરગાથા • 4. Mogharājattheragāthā

    ૫. વિસાખપઞ્ચાલપુત્તત્થેરગાથા • 5. Visākhapañcālaputtattheragāthā

    ૬. ચૂળકત્થેરગાથા • 6. Cūḷakattheragāthā

    ૭. અનૂપમત્થેરગાથા • 7. Anūpamattheragāthā

    ૮. વજ્જિતત્થેરગાથા • 8. Vajjitattheragāthā

    ૯. સન્ધિતત્થેરગાથા • 9. Sandhitattheragāthā

    ૩. તિકનિપાતો • 3. Tikanipāto

    ૧. અઙ્ગણિકભારદ્વાજત્થેરગાથા • 1. Aṅgaṇikabhāradvājattheragāthā

    ૨. પચ્ચયત્થેરગાથા • 2. Paccayattheragāthā

    ૩. બાકુલત્થેરગાથા • 3. Bākulattheragāthā

    ૪. ધનિયત્થેરગાથા • 4. Dhaniyattheragāthā

    ૫. માતઙ્ગપુત્તત્થેરગાથા • 5. Mātaṅgaputtattheragāthā

    ૬. ખુજ્જસોભિતત્થેરગાથા • 6. Khujjasobhitattheragāthā

    ૭. વારણત્થેરગાથા • 7. Vāraṇattheragāthā

    ૮. વસ્સિકત્થેરગાથા • 8. Vassikattheragāthā

    ૯. યસોજત્થેરગાથા • 9. Yasojattheragāthā

    ૧૦. સાટિમત્તિયત્થેરગાથા • 10. Sāṭimattiyattheragāthā

    ૧૧. ઉપાલિત્થેરગાથા • 11. Upālittheragāthā

    ૧૨. ઉત્તરપાલત્થેરગાથા • 12. Uttarapālattheragāthā

    ૧૩. અભિભૂતત્થેરગાથા • 13. Abhibhūtattheragāthā

    ૧૪. ગોતમત્થેરગાથા • 14. Gotamattheragāthā

    ૧૫. હારિતત્થેરગાથા • 15. Hāritattheragāthā

    ૧૬. વિમલત્થેરગાથા • 16. Vimalattheragāthā

    ૪. ચતુકનિપાતો • 4. Catukanipāto

    ૧. નાગસમાલત્થેરગાથા • 1. Nāgasamālattheragāthā

    ૨. ભગુત્થેરગાથા • 2. Bhaguttheragāthā

    ૩. સભિયત્થેરગાથા • 3. Sabhiyattheragāthā

    ૪. નન્દકત્થેરગાથા • 4. Nandakattheragāthā

    ૫. જમ્બુકત્થેરગાથા • 5. Jambukattheragāthā

    ૬. સેનકત્થેરગાથા • 6. Senakattheragāthā

    ૭. સમ્ભૂતત્થેરગાથા • 7. Sambhūtattheragāthā

    ૮. રાહુલત્થેરગાથા • 8. Rāhulattheragāthā

    ૯. ચન્દનત્થેરગાથા • 9. Candanattheragāthā

    ૧૦. ધમ્મિકત્થેરગાથા • 10. Dhammikattheragāthā

    ૧૧. સપ્પકત્થેરગાથા • 11. Sappakattheragāthā

    ૧૨. મુદિતત્થેરગાથા • 12. Muditattheragāthā

    ૫. પઞ્ચકનિપાતો • 5. Pañcakanipāto

    ૧. રાજદત્તત્થેરગાથા • 1. Rājadattattheragāthā

    ૨. સુભૂતત્થેરગાથા • 2. Subhūtattheragāthā

    ૩. ગિરિમાનન્દત્થેરગાથા • 3. Girimānandattheragāthā

    ૪. સુમનત્થેરગાથા • 4. Sumanattheragāthā

    ૫. વડ્ઢત્થેરગાથા • 5. Vaḍḍhattheragāthā

    ૬. નદીકસ્સપત્થેરગાથા • 6. Nadīkassapattheragāthā

    ૭. ગયાકસ્સપત્થેરગાથા • 7. Gayākassapattheragāthā

    ૮. વક્કલિત્થેરગાથા • 8. Vakkalittheragāthā

    ૯. વિજિતસેનત્થેરગાથા • 9. Vijitasenattheragāthā

    ૧૦. યસદત્તત્થેરગાથા • 10. Yasadattattheragāthā

    ૧૧. સોણકુટિકણ્ણત્થેરગાથા • 11. Soṇakuṭikaṇṇattheragāthā

    ૧૨. કોસિયત્થેરગાથા • 12. Kosiyattheragāthā

    ૬. છક્કનિપાતો • 6. Chakkanipāto

    ૧. ઉરુવેળકસ્સપત્થેરગાથા • 1. Uruveḷakassapattheragāthā

    ૨. તેકિચ્છકારિત્થેરગાથા • 2. Tekicchakārittheragāthā

    ૩. મહાનાગત્થેરગાથા • 3. Mahānāgattheragāthā

    ૪. કુલ્લત્થેરગાથા • 4. Kullattheragāthā

    ૫. માલુક્યપુત્તત્થેરગાથા • 5. Mālukyaputtattheragāthā

    ૬. સપ્પદાસત્થેરગાથા • 6. Sappadāsattheragāthā

    ૭.કાતિયાનત્થેરગાથા • 7.Kātiyānattheragāthā

    ૮. મિગજાલત્થેરગાથા • 8. Migajālattheragāthā

    ૯. પુરોહિતપુત્તજેન્તત્થેરગાથા • 9. Purohitaputtajentattheragāthā

    ૧૦. સુમનત્થેરગાથા • 10. Sumanattheragāthā

    ૧૧. ન્હાતકમુનિત્થેરગાથા • 11. Nhātakamunittheragāthā

    ૧૨. બ્રહ્મદત્તત્થેરગાથા • 12. Brahmadattattheragāthā

    ૧૩. સિરિમણ્ડત્થેરગાથા • 13. Sirimaṇḍattheragāthā

    ૧૪. સબ્બકામિત્થેરગાથા • 14. Sabbakāmittheragāthā

    ૭. સત્તકનિપાતો • 7. Sattakanipāto

    ૧. સુન્દરસમુદ્દત્થેરગાથા • 1. Sundarasamuddattheragāthā

    ૨. લકુણ્ડકભદ્દિયત્થેરગાથા • 2. Lakuṇḍakabhaddiyattheragāthā

    ૩. ભદ્દત્થેરગાથા • 3. Bhaddattheragāthā

    ૪. સોપાકત્થેરગાથા • 4. Sopākattheragāthā

    ૫. સરભઙ્ગત્થેરગાથા • 5. Sarabhaṅgattheragāthā

    ૮. અટ્ઠકનિપાતો • 8. Aṭṭhakanipāto

    ૧. મહાકચ્ચાયનત્થેરગાથા • 1. Mahākaccāyanattheragāthā

    ૨. સિરિમિત્તત્થેરગાથા • 2. Sirimittattheragāthā

    ૩. મહાપન્થકત્થેરગાથા • 3. Mahāpanthakattheragāthā

    ૯. નવકનિપાતો • 9. Navakanipāto

    ૧. ભૂતત્થેરગાથા • 1. Bhūtattheragāthā

    ૧૦. દસકનિપાતો • 10. Dasakanipāto

    ૧. કાળુદાયિત્થેરગાથા • 1. Kāḷudāyittheragāthā

    ૨. એકવિહારિયત્થેરગાથા • 2. Ekavihāriyattheragāthā

    ૩. મહાકપ્પિનત્થેરગાથા • 3. Mahākappinattheragāthā

    ૪. ચૂળપન્થકત્થેરગાથા • 4. Cūḷapanthakattheragāthā

    ૫. કપ્પત્થેરગાથા • 5. Kappattheragāthā

    ૬. વઙ્ગન્તપુત્તઉપસેનત્થેરગાથા • 6. Vaṅgantaputtaupasenattheragāthā

    ૭. (અપર)-ગોતમત્થેરગાથા • 7. (Apara)-gotamattheragāthā

    ૧૧. એકાદસનિપાતો • 11. Ekādasanipāto

    ૧. સંકિચ્ચત્થેરગાથા • 1. Saṃkiccattheragāthā

    ૧૨. દ્વાદસકનિપાતો • 12. Dvādasakanipāto

    ૧. સીલવત્થેરગાથા • 1. Sīlavattheragāthā

    ૨. સુનીતત્થેરગાથા • 2. Sunītattheragāthā

    ૧૩. તેરસનિપાતો • 13. Terasanipāto

    ૧. સોણકોળિવિસત્થેરગાથા • 1. Soṇakoḷivisattheragāthā

    ૧૪. ચુદ્દસકનિપાતો • 14. Cuddasakanipāto

    ૧. ખદિરવનિયરેવતત્થેરગાથા • 1. Khadiravaniyarevatattheragāthā

    ૨. ગોદત્તત્થેરગાથા • 2. Godattattheragāthā

    ૧૫. સોળસકનિપાતો • 15. Soḷasakanipāto

    ૧. અઞ્ઞાસિકોણ્ડઞ્ઞત્થેરગાથા • 1. Aññāsikoṇḍaññattheragāthā

    ૨. ઉદાયિત્થેરગાથા • 2. Udāyittheragāthā

    ૧૬. વીસતિનિપાતો • 16. Vīsatinipāto

    ૧. અધિમુત્તત્થેરગાથા • 1. Adhimuttattheragāthā

    ૨. પારાપરિયત્થેરગાથા • 2. Pārāpariyattheragāthā

    ૩. તેલકાનિત્થેરગાથા • 3. Telakānittheragāthā

    ૪. રટ્ઠપાલત્થેરગાથા • 4. Raṭṭhapālattheragāthā

    ૫. માલુક્યપુત્તત્થેરગાથા • 5. Mālukyaputtattheragāthā

    ૬. સેલત્થેરગાથા • 6. Selattheragāthā

    ૭. કાળિગોધાપુત્તભદ્દિયત્થેરગાથા • 7. Kāḷigodhāputtabhaddiyattheragāthā

    ૮. અઙ્ગુલિમાલત્થેરગાથા • 8. Aṅgulimālattheragāthā

    ૯. અનુરુદ્ધત્થેરગાથા • 9. Anuruddhattheragāthā

    ૧૦. પારાપરિયત્થેરગાથા • 10. Pārāpariyattheragāthā

    ૧૭. તિંસનિપાતો • 17. Tiṃsanipāto

    ૧. ફુસ્સત્થેરગાથા • 1. Phussattheragāthā

    ૨. સારિપુત્તત્થેરગાથા • 2. Sāriputtattheragāthā

    ૩. આનન્દત્થેરગાથા • 3. Ānandattheragāthā

    ૧૮. ચત્તાલીસનિપાતો • 18. Cattālīsanipāto

    ૧. મહાકસ્સપત્થેરગાથા • 1. Mahākassapattheragāthā

    ૧૯. પઞ્ઞાસનિપાતો • 19. Paññāsanipāto

    ૧. તાલપુટત્થેરગાથા • 1. Tālapuṭattheragāthā

    ૨૦. સટ્ઠિનિપાતો • 20. Saṭṭhinipāto

    ૧. મહામોગ્ગલ્લાનત્થેરગાથા • 1. Mahāmoggallānattheragāthā

    ૨૧. મહાનિપાતો • 21. Mahānipāto

    ૧. વઙ્ગીસત્થેરગાથા • 1. Vaṅgīsattheragāthā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact