Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    તિરચ્છાનગતવત્થુકથાવણ્ણના

    Tiracchānagatavatthukathāvaṇṇanā

    ૧૧૧. નાગયોનિયાતિ નાગયોનિતો, અત્તનો નાગજાતિહેતૂતિ અધિપ્પાયો. કિંકારણા? અભિક્ખણં સકજાતિયા મેથુનપટિસેવને, વિસ્સટ્ઠનિદ્દોક્કમને ચ સબ્બેસમ્પિ.

    111.Nāgayoniyāti nāgayonito, attano nāgajātihetūti adhippāyo. Kiṃkāraṇā? Abhikkhaṇaṃ sakajātiyā methunapaṭisevane, vissaṭṭhaniddokkamane ca sabbesampi.

    તિરચ્છાનગતવત્થુકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Tiracchānagatavatthukathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi / ૪૯. તિરચ્છાનગતવત્થુ • 49. Tiracchānagatavatthu

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / તિરચ્છાનગતવત્થુકથા • Tiracchānagatavatthukathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / તિત્થિયપક્કન્તકકથાવણ્ણના • Titthiyapakkantakakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / તિરચ્છાનવત્થુકથાવણ્ણના • Tiracchānavatthukathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૪૯. તિરચ્છાનગતવત્થુ • 49. Tiracchānagatavatthu


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact