Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૪. તિરચ્છાનકથાવણ્ણના

    4. Tiracchānakathāvaṇṇanā

    ૮૬૯-૮૭૧. તસ્સ અત્થિતાય પટિઞ્ઞાતિ તસ્સ હત્થિનાગસ્સ ચ દિબ્બયાનસ્સ ચ અત્થિતાયાતિ વિસું યોજેતબ્બં.

    869-871. Tassaatthitāya paṭiññāti tassa hatthināgassa ca dibbayānassa ca atthitāyāti visuṃ yojetabbaṃ.

    તિરચ્છાનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Tiracchānakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૯૭) ૪. તિરચ્છાનકથા • (197) 4. Tiracchānakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૪. તિરચ્છાનકથાવણ્ણના • 4. Tiracchānakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૪. તિરચ્છાનકથાવણ્ણના • 4. Tiracchānakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact