Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરીગાથાપાળિ • Therīgāthāpāḷi

    ૪. તિસ્સાથેરીગાથા

    4. Tissātherīgāthā

    .

    4.

    ‘‘તિસ્સે સિક્ખસ્સુ સિક્ખાય, મા તં યોગા ઉપચ્ચગું;

    ‘‘Tisse sikkhassu sikkhāya, mā taṃ yogā upaccaguṃ;

    સબ્બયોગવિસંયુત્તા, ચર લોકે અનાસવા’’તિ.

    Sabbayogavisaṃyuttā, cara loke anāsavā’’ti.

    … તિસ્સા થેરી….

    … Tissā therī….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરીગાથા-અટ્ઠકથા • Therīgāthā-aṭṭhakathā / ૪. તિસ્સાથેરીગાથાવણ્ણના • 4. Tissātherīgāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact